Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 24.5.2010
Dnes jsem stříkl rajčata Acrobatem, stromky proti padlí-strupovitosti, papriky proti mšici, kolem druhé hodiny přišel liják a co včíl? Zaschl? nezaschl? postříkat znovu? nepostříkat? Tři týdny jsem musel čekat než mi počasí milostivě dovolilo... celý příspěvek >
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 24.5.2010
Dnes jsem sháněl postřik a všiml jsem si přísady v zahradnictví - echt to samé co mám já.
Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 24.5.2010
Měla by na to být nějaká kyselina. Jsou to soli které se objevují po vzlínání vlhkosti zespod dlažby. Přeposlal jsem fotky kolegovi a jak budu mít nějakou zprávu tak Vám dám vědět. Mirek
Plíseň, 24.5.2010
U mne pomohl vloni RIDOMIL GOLD MZ PEPITE.
Rozestupy mezi jednotlivými postřiky, 23.5.2010
Dobrý večer, dnes jsem asi po třech týdnech nevhodného počasí konečně provedl postřik jabloní, hrušní, broskvoní (když už to bylo namíchané), malin, rybízu a révy (hlavy napadené Hálčivcem a Vlnovníkem) proti savým a žravým škůdcům. Přidal jsem do... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 23.5.2010
Dnes jsem byl sázet rajčata, nebo spíše to co z nich v tom počasí zbylo, a musím konstatovat, že letos budou NEJCHUTNĚŠÍ každá rajčata která se urodí.
Mšice na třešních, 23.5.2010
Nevím zda je to chladem a nebo neopylením, každopádně celá krásně kvetla ale zůstalo na ní tak deset třešní. Je to cizosprašná Kordia, což jsem zjistil z odstupem času (i když v okolí do 200 metrů třešně jsou). A co se týče velikosti stromu, jak jsem... celý příspěvek >
Mšice na třešních, 22.5.2010 Obsahuje fotku
Aktualní foto, Kordia je bez mšic.
Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 22.5.2010
"Nesedí" mi tam ta mřížková struktura na povrchu dlažby.
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 22.5.2010 Obsahuje fotku
I "jen" ze stran to dokáže své a je to ku prospěchu co se týče růstu. Bohužel rajčata zase tolik "neluftují" a proto možná i ta plíseň. Já se snažím tu svou "drobotinu" konečně vysadit ať ji mohu i ošetřit.
Vydržte do pondělka. Zeptám se našeho technologa čím by to mohlo být. Na dlažbě je vidět stejnoměrná struktura buď z proložení dlažby při paletování nebo něco z výroby. Každopádně si zavolejte zhotovitele a tuto dlažbu reklamujte a trvejte na... celý příspěvek >
Zde vidíte příklad výroby nekvalitního betonu. Dvě dlaždice vedle sebe a každá jinak nasává vodu! Zkuste dlaždice omýt octem.
Jak hluboko zasadit rajčata?, 22.5.2010
Štychár, to je takový ten úzký dlouhý rýč?
Mšice na třešních, 22.5.2010 Obsahuje fotku
To samozřejmě neovlivním ale od toho jsou berušky a jejich larvy! Konkrétně třešni mám chráněnu dvěma lepivými nátěry nad sebou a po mšicích ani památka, stejně tak jabloně, broskve, meruňky i hrušně. Kdo nevěří může se přijet podívat. Po zamezení... celý příspěvek >
Jak hluboko zasadit rajčata?, 21.5.2010
Já preventivně každý rok ošetřuji sazenice KUPRIKOLem. Vloni byly rostliny napadeny plísní i přez preventivní postřik, pomohlo následné ošetření RIDOMILem Gold MZ Pepite. Letos asi KUPRIKOL nahradím něčím "neměďnatým" abych nezpomalil už i tak... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika