Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 26.5.2010
Papriky jsem měl nádherné do doby než jsem je dal do foliáku a ven.
Strupovitost a padlí, kdy a čím, 26.5.2010
Tady už to není ani o chybách ale o počasí které prostě neumožnilo postřik na který jsem byl letos připraven (jakožto zaměstnaný člověk taky nemohu být postřiku kdykoliv k dispozici, bohužel). Meruňky se budu snažit co nejvíce "zmenšit" abych všude... celý příspěvek >
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 26.5.2010
Jakou odrůdu?
Strupovitost a padlí, kdy a čím, 26.5.2010 Obsahuje fotku
A je to tady! Těch pár meruněk co zůstalo začíná flekatět. Stříkat se tři týdny nedalo a pak to navíc smyl déšť, meruňka je velký strom který se nedá dobře "obšáhnout". Na listech jabloní (Golden Del.) se ukazují fleky, patrně taky strupovitost,... celý příspěvek >
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 26.5.2010 Obsahuje fotku
Tak jsem sklidil první rajče - balkonová Vilma. Jen se bojím jestli jsem ho poněkud "nepřelil".
Pannonia kincse?, 26.5.2010 Obsahuje fotku
Zasadil jsem vloni na jaře pravokořenou (má to být Pannonia) která vyhnala asi do dvoumetrové výšky. Předpokládal jsem že letos ukáže první hrozen ale ono nic. Má tato odrůda pozdnější nástup do plodnosti?
Okurky - nemoci nebo chladno?, 26.5.2010
Předpokládám že se bavíme o nakladačkách a ty už v této době nemá smysl dávat do sadbovačů, takže ven do hnízd nebo hustěji vysadit, popř. podsadit. Já jsem v sobotu taky podsazoval a tento nečas okurkám na Moravě letos nepřeje ať je to tak nebo... celý příspěvek >
Blednutie nových listov rajčín, 26.5.2010
porovnejte zde.
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 25.5.2010 Obsahuje fotku
Včerejší scenář se opakoval, jen s tím rozdílem, že během lijáku nám vykouklo slunce. Takže postřik dnes zase nehrozí a asi půjdu koupit rajčatům šnorchl a brýle.
Červenomasá broskev, 25.5.2010
Při shánění bělomasé broskvoně jsem si všiml v oplocence ve Valticích dvou stromků s tmavě červenými listy. Jak pojedu kolem (a vzpomenu si) zastavím se tam a zeptám se co to je.
Žáby v zahradním rybníčku, 25.5.2010
To co co dělá kravál od vody je rosnička a co lozí v lese po stromě je skokan skřehotavý? A jestli je to zakletý princ tak má smůlu, já mám bazének plný zlatých rybek co plní tři přání ;o)
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 25.5.2010
Dnes jsem projížděl mezi Brodem nad Dyjí a Dolními Dunajovicemi a zastavil jsem u broskvového sadu. Starší, ale nádherné broskvoně, z jedné třetina až poloviny napadené kadeřavostí. To je pěstování ve velkém, kde předpokládám i ochranu na úrovni, ale... celý příspěvek >
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 24.5.2010
Já dnes chtěl vysadit zbytek rajčat co jsem o víkendu nestihl ale průtrž na to má jiný názor. Zem je tak napitá že píchnout do ní rýč tak už ho nevytáhnete, a nenadělám s tím nic. Po těch třech "proscaných" týdnech jsem v neděli porovnal záhon na... celý příspěvek >
Plíseň, 24.5.2010 Obsahuje fotku
Stříkával jsem preventivně v tuto dobu Kuprikolem (zpomaluje růst) ale letošní rok je extrémně hnusný, a tak jako prevenci každopádně ACROBAT a následně hnojivo pro obnovu listů. Ridomil až při prvních příznacích plísně. Pokud to nezachrání Ridomil... celý příspěvek >
Plíseň, 24.5.2010 Obsahuje fotku
Já jsem o něm uvažoval ale nechám si ho jako zálohu až na plíseň. Stříkal jsem dnes ACROBATem MZ ne plíseň ale =Septoriovou skvrnitost rajčete=. RIDOMIL GOLD MZ PEPITE mi zabral po objevení plísně na rostlinách.
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika