Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mravenci v trávníku, 1.6.2010
Mi to připadá že to mokro je "tlačí" nahoru, a proto ty kopečky.
Nemocná jabloň, 31.5.2010
Proti strupovitosti a padlí jsem stříkal již 3x, jedenkrát proti savým-žravým ale je to v kelu. Na savé-žravé nevím ale proti strupovitisti nezabírá ani postřik.
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010
Je to zajímavý názor. Já mám ve foliáku taky jedno rajče.
Co vaše réva?, 30.5.2010
Kodrjanka mne letos opět velmi zklamala (vloni chytla vše co mohla) protože tentokrát, pominu-li Hálčivce s kadeřavostí, téměř nepokvete i když roste jako "z vody". Výhony má již skoro metrové ale květy téměř žádné. Byla to má jediná spolehlivá... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 30.5.2010
Byla tak dobrá že jsem neodolal. Mirek
Melounoviště 2010, 30.5.2010
Včera jsem zasadil (tzn. chodil jsem jak ... po schodech celým barákem s kýblema zeminy, koňského hnoje a substrátu) tři odrůdy neroubovaných melounů do nádob na terase. Teď to mám pozalívané takže uvidíme.
Choroba paprik, co to je, poraďte?, 30.5.2010
Našel jsem to podle IP adresy. Oberte plody a přihnojte dusíkem aby rostliny obnovily listovou plochu. Tak to dělám já. Paprika potřebuje teplo a světlo a toho moc bohužel tento měsíc nebylo.
Melounoviště 2010, 30.5.2010 Obsahuje fotku
Fialový hnus!!!
Pannonia kincse?, 30.5.2010 Obsahuje fotku
Takže tkanička, jó ;o) Předpokládal jsem že se letos ukáže abych věděl na čem jsem. Vzhledem k nedostatku místa k výsadbě zaručených odrůd je to pro mne dost důležité. Mám ji na dvou místech ale ani jedna se letos "neukázala". Vloni zakoupené a na... celý příspěvek >
Odstranění letorostů u ovocných stromů, 30.5.2010
Jabloně a ostatní ovocné stromy (hrušně, meruňky, broskvoně, třešeň) velmi silně vyhání do letorostů, zvláště u stromů kde letos nejsou plody nebo jen velmi málo. Chtěl bych tyto začít zkracovat nebo odstraňovat abych z toho za chvíli neměl džungli... celý příspěvek >
Jahody nekvetou, rostou jim šlahouny, 30.5.2010
Souhlas, tříleté zazenice už mají drobné plody a skoro vůbec neodnožují.
Stáleplodící jahodníky, 30.5.2010 Obsahuje fotku
My jsme pěstovali taky jen stáleplodící jahodníky ale poslední tři roky už máme i "jednorázovky". Bohužel nevíme jména odrůd ale obě jsou velkoplodé, na řezu světlé (dřeň z nich vypadá hrozně, taková přihřátá ;o)). Uvidíme zda je nahradí jiné... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 30.5.2010
Opět prší (už nepršelo asi 36 hodin) takže se melouny zase nesadí. Hlavní "várku" mám ještě v květináčích.
Jahody nekvetou, rostou jim šlahouny, 30.5.2010
Já jsem tedy dneska při obhlídce jahod pozoroval dvouleté rostliny obsypané plody i šlahouny, takže já tuto teorii, při porovnání s praxí, beru s rezervou. Po zkušenostech s odnožemi - odebíráme první odnože z jednoletých rostlin, ty mají největší... celý příspěvek >
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010
Jak jsem již psal jinde - chladno, absence slunce u rostlin venku přemokření a je jedno zda je to paprika, lilek nebo okurek aj. Obral jsem plody, přihnojil týdně Kristalonem start a rostliny začaly obrůstat (ale jen ty ve foliáku). To bílé okolo... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika