Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Úroda, 8.6.2010
Opadla voda na úroveň terénu a začínají se projevovat první škody, povadlé papriky, kedlubny, okurky se zatím drží (ťuk, ťuk, ťuk), schnilé jahody, doslova vodní melouny a asi 100 rajčat 50ti druhů uvadá a půjde do kompostu, nové sazenice kiwi... celý příspěvek >
Červenohnědé fleky na plodech, 7.6.2010
Pokud jsou napadeny listy lze ještě ochránit plody?
Jahodník Grandian F1, 7.6.2010 Obsahuje fotku
Sazenička z lednového výsevu rozkvetla.
Mravenci a mšice, 7.6.2010
Dnec se mi podařilo nafotit a taky natočit přelézání mravenců z ostružiníku na broskvoň, aby se dostali za mšicemi, protože pás z lepu na kmenu broskvoně jim v tom bránil. Musel jsem větvičky zastřihnout abych přerušil jejich... celý příspěvek >
Co to je s listy?, 7.6.2010 Obsahuje fotku
Tři anomálie na jediném listu!
Co vaše réva?, 7.6.2010 Obsahuje fotku
Tady
Co vaše réva?, 7.6.2010 Obsahuje fotku
Zahradu jsem zkontroloval (vody je zatím dost ;o() a tak mám zase čas na focení na "suchém" konci BV. Bílá chrupka? rozkvetla o víkendu a dnes začíná kvést Prim. Kodrjanka je bude brzy následovat společně s červenou chrupkou. Vylamuji zálistky a... celý příspěvek >
Réva - poškození listů, 7.6.2010 Obsahuje fotku
Že by červená spála?
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 6.6.2010
Obírat napadené listy ručně a případně opatrně přihnojit dusíkem. Mirek
Pro milovníky betonových koryt, 6.6.2010
Ježinkote, lidičky neblbněte s rašelinou do betonu. To není beton ale rašelinová malta. Nevím co to udělá např v zimě, ale předpokládám že se to na mrazu rozpadne (pokud se tak nestane již při přenášení). Beton to je cement, kamenivo (ideálně prané),... celý příspěvek >
Jak dlouho vydrží jabloně v kýbli s vodou, 6.6.2010
Přeji všem hezkou a slunečnou neděli! Já bych dotaz trošku pozměnil - jakou mají naději na přežití stromky (jabloně, meruňky, broskvoně, hrušně) když je mám od pátku v cca pěticentimetrové vrstvě vody, která mi zaplavila zahradu. Navíc se jedná o... celý příspěvek >
Neudržovaná zahrada, 6.6.2010
To co jste zde napsal má samozřejmě opodstanění, i když zrovna v tomto případě si nemyslím, že by tito lidé chtěli poradit na zdejší diskuzi. A dotaz pro zadavatele témata - už jste něco začal dělat pro nápravu? Mirek
Rajče tyčkové stupické polní ranné, 5.6.2010
Je to docela běžná věc. Někdy nechávám oba, záleží na velikosti rostliny (je Vám líto obou protože mají nasazeno na květ, že?). Mirek
Paprika - deformacia listov, 5.6.2010
Zkuste najít a posadit na ně pár berušek.
Nemoc rajčat - poraďte, 4.6.2010 Obsahuje fotku
Já jsem též postříkal minulý týden Acrobatem + hnojivo na list a rostliny začaly chytat zdravější barvu. Ale abych nemusel zalívat tak se počasí rozhodlo věnovat mi poukaz na hydroponii.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika