Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2010, 15.6.2010 Obsahuje fotku
Vyběhl jsem na terasu udělat aktuální fotky. Sobotní vichr sfoukl jednu rostlinu ale nic se jí naštěstí nestalo. Sugar už se taky začíná vzpamatovávat. Rostou jako z vody, ten hnůj asi dělá své.
Okurky ve skleníku, 15.6.2010
.. by sem je vydědil!
Jahody nekvetou, rostou jim šlahouny, 14.6.2010
Nechte první rostlinu na šlahounu zakořenit buď přímo do země nebo do zapuštěného květináčku v zemi (tak to dělám já), zbytek šlahounu za sazenicí odstřihněte a na podzim přesaďte na místo. Příští rok na jaře budou rodit, pokud jsou stáleplodící... celý příspěvek >
Perenospora - 7. června, 14.6.2010
Díky, a co QUADRIS? Ten mám doma a mohl bych to ráno stříknout.
Perenospora - 7. června, 14.6.2010 Obsahuje fotku
Dobrý podvečer, postříkal jsem DITHANEm DG před pěti dny. Po pár dnech hiců už třetí den chčije, teplota klesla na 18°C a dnes jsem pozoroval jakési černé fleky na stoncích. Je to tím že zabral postřik nebo je to něco nového? Už mi z těch postřiků... celý příspěvek >
Baycor 25 WP, 14.6.2010
Okurky nejsou uvedeny. Mirek
Nejchutnější rajčata, 14.6.2010
Dobré ráno, balkonová Vilma i Venus jsou spíše pro "okrasu" a první potěšení z brzy zrajících plodů, mají i docela tuhou slupku. Jsem zvědav co mi letos uzraje jako první, Pollicino zatím přešlo do "lesku" ale ještě se nevybarvuje. Přeji hezký den.
Co vaše réva?, 13.6.2010 Obsahuje fotku
Včera jsem ji ostřihal a dnes jsem se naštval na neplodící Kodrjanku a asi na tři další neznámé odrůdy které rovněž nenasadily na květ.
Melounoviště 2010, 13.6.2010 Obsahuje fotku
Zatím ničím, v zemině mám přimíchán koňský hnůj ale pokud bych hnojil tak asi Kristalonem Start a potom Plod a květ. Včerejší vichr mi sfoukkl rostliny z nádob a ještě jsem se tam ani neměl chuť jít podívat. Na zahradě melouny kaput po zaplavení a... celý příspěvek >
Okurky ve skleníku, 13.6.2010
Děkuji všem za radu a pomoc. Máte to velmi pěkné a jen Vám mohu závidět. Dnes jsem byl od rána na zahradě a zachraňoval ještě co se dalo po včerejší bouři. Melouny jsou na odpis, jen dnes jsem tři rostliny vyhodil a nasadil své roubovance, rajčata... celý příspěvek >
Lepidlo proti mravencům, 13.6.2010
CHEMSTOP - ECOFIX. U keřů bohužel nijak, jedině chemie nebo ruce.Mirek
Úroda, 13.6.2010 Obsahuje fotku
Já mám ještě taky rajčata i papriky ale prostě je NEMŮŽU nasadit. Tři týdny čekám až opadne voda, týden je hezky a dnes zase průtrž. Potřebuji tak tři týdny bez dešťů abych mohl zasadit, teď bych jen vysazoval do bahna. Kroupy mi pomlátily zahradu... celý příspěvek >
Úroda, 12.6.2010
Po obeschnutí vrchního centimetru po zatopení zahrada zase plave po dnešní bouřce. Kroupy sice nebyly (snad) ale i tak se rajčata v květináčích válely po zemi, škody budou vidět až ráno protože je tma jak v pytli. Hlavně že jsem dnes jsem vysadil... celý příspěvek >
Okurky ve skleníku, 12.6.2010 Obsahuje fotku
Tak kedlubny a ředkvičky jsem z foliáku vyházel, papriky poletí za nimi, žaby jsem vyhnal a zůstaly mi tam jen okurky a melouny. Půda je stále podmáčená a smrdí to tam jak bahno z rybníka a daří se hlavně mravencům. Okurky salátovky i pro polní... celý příspěvek >
Okurky - kdy zalévat?, 12.6.2010
Určitě koření mělce protože všechny okurky u mne na zahradě přežily "povodeň" na rozdíl např. od paprik.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika