Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2010, 19.6.2010 Obsahuje fotku
Manželka říkala že v Břeclavi přišla první průtrž kolem poledne a další následovala. V Mikulově to začalo kolem druhé hodiny odpoledne. Řeka hodně klesla a ještě v pátek ráno byla spodní voda 10-15 cm pod terénem. Znamená to jediné, to obrovské... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 19.6.2010
Samozřejmě že to nevzdávám v globále ale ve smyslu všech těch vlastních přísad (hlavně těch z ciziny) které jsem piplal od ledna a dnes jsem v situaci že sazenice nakupuji. Přitom doma nebo na "políčku" melounů v Mikulově to vypadá, přes všechnu tu... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 19.6.2010
Děkuji, jste moc hodná. Mám ještě čtyři roubované sazenice Crimsonů, poslední pátou jsem narouboval o víkendu a pár sazenic klasických melounů doma, ale jde o to že není kam sadit. Známý mi odpoledne dovezl v Mikulově vlečku hlíny a když ji vyklápěl... celý příspěvek >
Nádůrky na listech, 18.6.2010 Obsahuje fotku
Vlnovník révový!
Rajčata - krabatění listů, 18.6.2010
Podívejte se zde a porovnejte se svými. I když mám ve foliáku mokro až moc tak rajče na plody nasazuje normálně.
Úroda, 18.6.2010 Obsahuje fotku
Nikdy jsem nenadával že je v létě sucho, v zimě zima a sníh a to mám asi za to. Dnes mne to už tak rozhodilo že se potřebuji na něčem vyřádit (slimáci to už nebudou) a zítra to odskáčou Goldeny (pokud nebude zase průtrž), PĚT postřiků proti... celý příspěvek >
Žloutnutí malých plodů roubovaných okurek ve foliáku, 18.6.2010 Obsahuje fotku
Já se už ničemu nedivím.
Melounoviště 2010, 18.6.2010 Obsahuje fotku
Přidávám aktuální foto melounoviště. Vloni v tuto dobu mi ho pomlátily kroupy. Už není poznat který je roubovaný a který ne.
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 17.6.2010
Vypadá to že jsme kadeřavost letos společně zvládli (já, broskvoně a postřiky). Objevuje se na stromcích sice stále, ale jsou to jen jednotlivé listy které se dají lehce ručně obrat. Nevím zda nedávno provedené tři postřiky proti strupovitosti mohou... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 17.6.2010
Nezaštipujte, rostlina si udrží jen tolik plodů kolik uživí.
Okurky ve skleníku, 17.6.2010
I kdybych je koupil tak je nemám kam nasadit - hrábnu do země a jsem ve vodě.
Okurky ve skleníku, 17.6.2010 Obsahuje fotku
Už asi týden nebyla zahrada pod vodou. Zbytek paprik jde (s prominutím) do háje.
Melounoviště 2010, 16.6.2010
Na terasu jsem volil rané odrůdy které dosahují váhy 2-3 kg. Sugar Baby byl při výsadbě dost ubohý ale snad to dožene. Mirek
Feramol proti slimákům, 16.6.2010
Ty el-plzáky je potřeba likvidovat při každé příležitosti. Rozhlédněte se pořádně v parcích, na loukách, v zahradách, prostě všude kde je něco zeleného, a uvidíte jich obrovské spousty - jsou nechutně přemnožení a všude rozlezlí. Rozšlapávám je,... celý příspěvek >
Vyštipování zálistků u rajčat pro začátečníky, 16.6.2010
Ano, s květy a samozřejmě pak s plody. Mirek
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika