Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vodní meloun, 24.6.2010
A nedochází pak ke "křížení" odrůd? Mirek
Kočky v zahradě, 24.6.2010 Obsahuje fotku
Na zahradě mi vadí cizí kočky plné blech, svrabu a kdoví čeho ještě, kočky toulavé a kočky o které se "páničkové" nestarají. Naše kočka je doslova domácí, od malička naučená do bedýnky. Zdržuje se doma a na zahradě, někdy mne až štve že se venku... celý příspěvek >
Zalamování okurek, 23.6.2010
Já vím, ale předpokládám že oproti neroubovaným se liší bujnějším růstem, více plody ale v principu roste stejně ne?
Zalamování okurek, 23.6.2010
Já mám salátovky letos poprvé a také tápu co a jak. Podívejte se na tuto diskuzi (okurky ve skleníku). Ta rostlina nevypadá jako že by rodila na jednom výhonu jako rajče. Mirek
Papriky - krabatění listů, 22.6.2010
Chcíplo 90% paprik nebo mšic?   Jaké mýdlo? Tekuté? Jakou lžíci? Polévkovou?  Díky Mirek.
Perenospora - 7. června, 20.6.2010
Mirek-Venoušovi (i všem ostatním). Vypadá to, že se choroba po postřiku Falconem dále nešíří (nové listy i letorosty jsou zatím zdravé).
Deficit hořčíku u rajčat?, 20.6.2010 Obsahuje fotku
V horních 2/3 už rostlina vypadá v pořádku. Fotka není moc zřetelná.
Rajčata - krabatění listů, 20.6.2010 Obsahuje fotku
Dnes jsem si všiml že zrovinka to zkrabatěné rajče "shazuje" neopylené květy. Jedná se o velkoplodou inteterminantní odrůdu Černý princ a mám ji venku v květináči. Ostatní rajčata nekrabatí, kvetou a plody mají, nemají ale tak velký a "hustý" květ.
Deficit hořčíku u rajčat?, 20.6.2010 Obsahuje fotku
S obrázky na těchto stránkách jsem porovnával nažloutlé listy u mých rajčat (viz. foto) a došel jsem k závěru že by se mohlo jednat o nedostatek hořčíku. Máte někdo zkušenosti s použitím hořečnatých hnojiv na rajčata? Něco jsem našel na netu... celý příspěvek >
Jahody v roce 2010 - aku urodu ste mali?, 20.6.2010
Hezké nedělní odpoledne paní Marie, jen piště dál co chcete a jak chcete. V žádném případě to tak neberu, z mé strany je to jen suché (nebo mokré?) konstatování a pevně doufám že ani mé případné "úspěchy" také nikdo tak nebere. Začínají mi vykvétat... celý příspěvek >
Jahody v roce 2010 - aku urodu ste mali?, 20.6.2010 Obsahuje fotku
Jahody jedno i stále plodící zarodily velmi dobře. Plody velké ale málo sladké (málo slunce), v nejlepším je bohužel vzala velká voda.
Co to může být za brouka?, 19.6.2010
Dnes jsem dva tyto jedince našel na meruňkách. Mirek
Pěstební tvar Vertiko, 19.6.2010
Aha, zrovna teď se probírám těma mýma vertikama-nevertikama a snažím se o probírku hroznů. Každopádně díky.
Pěstební tvar Vertiko, 19.6.2010
Dobrý den, už jsem z toho vertika z prominutím trochu mimo. U tažňů mám doporučeno nechat 7-1O listů za květem, u vertika se zkracuje na cca 30 cm, což je tak o metr méně. Jak se s tím réva vypořádá, odkud bere živiny? V jednom případě to stačí, ve... celý příspěvek >
Rajčata - krabatění listů, 19.6.2010
V tom druhém květu zleva vepředu, není tam plůdek? Mirek
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika