Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zalamování okurek, 29.6.2010 Obsahuje fotku
A co s touhle "okurkou", vylomit?
Choroba na rajčetech, 29.6.2010
Pokud má rostlina už hodně listů tak ty poškozené vylamuji nebo stříhám.
Perenospora - 7. června, 29.6.2010 Obsahuje fotku
Dnes jsem se dotazoval u jednoho vinaře přímo ve vinohradě čím stříká - Ridomilem, a nějaký ten přídavek už i proti padlí (nevím jaký). Doporučení co mám já na pronosporu (plíseň) - Ridomil, max 3x, po odkvětu Kuprikolem v týdeních intervalech dle... celý příspěvek >
Choroba na rajčetech, 29.6.2010 Obsahuje fotku
Ostatní balkonovky nestříkám, je možné že je to i nevyvážená výživa, bo všechny rostliny jsou v květináčích.
Choroba na rajčetech, 29.6.2010 Obsahuje fotku
Hezké slunečné odpoledne paní Marie (u nás se už ochladilo z 31 na 27°C ;o), abych pravdu řekl, tak víceméně již jen sleduji rajské zda se na nich neobjevila plíseň bramborová, ostatní "choroby" už skoro přehlížím. Nedá se snad ani určit co to je,... celý příspěvek >
Automatické zap./vyp. kalového čerpadla, 27.6.2010
Mám kalové čerpadlo ve skruži (studna) zapojené do zásuvky přes spínač (stykač), dále plovák ve studni (býval skleněný, teď je z PETky), kladku na stropě a protizávaží, lanko se dvěma dorazy. Slouží mi to ke hlídání hladiny spodní vody pod barákem.... celý příspěvek >
Přesazování vína, 27.6.2010
Začal jsem navyšovat záhony a potřebuji přesadit vloni na podzim zasazenou révu. Má v současné době asi 20 cm výhon a je roubovaná. Zkusil bych ji vyrýt i s balem a pokud by to nešlo mám před přesazením zakrátit kořínky? Potřebuji ji vlastně... celý příspěvek >
Vyštipování zálistků u rajčat pro začátečníky, 27.6.2010
Musím než souhlasit, jsou keříčková rajčata která mají cherry i obří plody, stejně tak tyčková rajčata.
Melounoviště 2010, 27.6.2010 Obsahuje fotku
Další snímky z experimentu ve foliáku.
Rajčata - hnilobná choroba?, 26.6.2010
Netroufám si tvrdit stopro že je to plíseň bramborová. Máte hnědé fleky i na stoncích? Na postřik doporučuji Ridomil Gold MZ Pepite. Mirek
Perenospora - 7. června, 26.6.2010 Obsahuje fotku
Přikládám dvě fotky z vinohradu kousek od Valtic (Hlohovec), je na kopečku (pokud se v našich podmínkách mluvit o kopečku), na volném prostranství, na propustné půdě (dle vykopaných základů nedaleko). Napadení je velmi zřetelné, pohyb postřikovačů ve... celý příspěvek >
Paradajky - Rajčata - opelenie, 26.6.2010
Dobré ráno přeji, květináče mají 18 cm v průměru, a co se týče tyček, tak je to bambus, ve vinařských potřebách nebo v zahradnictví je kupuji balení za 12-13,- Kč za šest kusů. Rostliny drží samy o sobě a tyčky je drží jen aby se nevyvrátily (nevisí... celý příspěvek >
Paradajky - Rajčata - opelenie, 24.6.2010 Obsahuje fotku
I na balkoně se to dá...
Melounoviště 2010, 24.6.2010 Obsahuje fotku
Dnešní foto!
Slahouny, 24.6.2010 Obsahuje fotku
Réva má jeden letorost, zálistky jsem vylámal, co s ní dál? Mirek
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika