Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mšice, 6.7.2010
Bílé mšice mívám na kedlubnách a jiných košťálech. Proti mšicím na paprikách Pirimor NEZABRAL!, vyřešil to Karate. Mirek
Co vaše réva?, 6.7.2010 Obsahuje fotku
Šak jsem napsal že jsem to koupil jako Vostorg ;o) Už jsme to vloni rozebírali s bred_ikem. Je to v pikách to nakupování zajíce v pytli.
Kadeřavost broskvoně, 6.7.2010
Co se týče česneku tak zkušenosti nemám ale ani si nedovedu představit jakým způsobem by se "realizoval" pod stromy. Pod nimi mám kruh bez trávy a zbytek se snažím udržovat sekačkou aby zbytečně půda nezarůstala. Mirek
Nejchutnější rajčata, 6.7.2010 Obsahuje fotku
.. další zkušenost s Pollicinem - praská, ve foliáku jsem ho vykopal a doma sklidil. Chtěl jsem ho nechat co nejdéle zda bude sladší ale začalo praskat. Přitom má pravidelnou zálivku a nezdá se mi že by dněšní bouřka "zahltila" vodou.
Pokud jsou vysazeny letos asi bych se bál tak brzy hnojit. Některé loňské mi ani nezakořenily a rostly jen "ze dřeva", vyryl jsem je a dal do kontejnerů na vzpamatování, zda byla příčina vysoká voda to už bohužel nezjistím. Jinak letošní sazenice mám... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 6.7.2010
Tak u nás bez postřiku ani ránu, nejlépe prozatím oddolává Arkadia. Nechal jsem na ní jeden střapec a letorost má tak tři metry. Mirek
U nás na JM se mění roční období na jaro, léto, burčák, zima!!! Přikládám pár loňských i aktuálních fotek pro srovnání. Lokalita BV, jih JM, 158 m n.v. Ráno přešla bouřka a teď je jak v prádelně, jestli se dnes vyčasí bude následovat další postřik... celý příspěvek >
Višeň - padá listí, 6.7.2010
Je to taky možné, tuto chorobu neznám ale to žloutnutí se projevilo až letos, ne plošně ale na části větví. Každopádně voda jí nepropěla a tak to má holka za sebou.
Jak to vypadá s úrodou broskvoní?, 6.7.2010 Obsahuje fotku
U broskvoní to vypadá podobně jako u meruněk jen je to v "bledě modrém". Z pěti stromků různých odrůd bude něco tak na jednom z nich. Co se týče kadeřavosti tak jsme ji úspěšně zvládli, stromky jsou krásně zelené, potopy rovněž nezanechaly nějaké... celý příspěvek >
Jak to vypadá s úrodou meruněk?, 6.7.2010 Obsahuje fotku
U mých dvou odrůd je letos totální propad, všichni víme čím musela letošní (ne)úroda projít. Marlen nemá ani jeden plod a Maďarská tak asi 10 kusů. Co však mne potěšilo, dá-li se to tak říci, jsou oproti dřívějším rokům docela pěkné plody bez... celý příspěvek >
Merunka letní řez, 6.7.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, jelikož Marlen letos nezarodila (neudržel se ani jeden plod) ale obrostla velmi bujně, chtěl bych nyní strom razantně zakrátit. Mohu se do toho pustit už nyní? Mirek
Višeň - padá listí, 6.7.2010 Obsahuje fotku
Třešň Kordia začala žloutnout a opadávat, jako jedinou příčinu vidím její pobyt ve vodě. Vzhledem k bujnému růstu, k odrůdě (není samosprašná) a k úrodnosti (30 třešní za 4 roky) mi tato skutečnost usnadnila její pokácení. O kus dál třešeň v sousední... celý příspěvek >
Žloutnutí listu, 4.7.2010
Mrkněte zde, že by nedostatek dusíku? Použijte hnojivo na list např. Fytovit.
Choroba na rajčetech, 4.7.2010 Obsahuje fotku
Rajče odrůdy Popugajčik má od spodu stále "nepěkné" listy, když je vylámu, choroba postupuje výš, dokonce i na vylomeném vlkovi který je ve vodě, se anomálie projevila. Uvažuji že vyvrtám díru a rostlinu z květináče přešoupnu do země až po prozatím... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 4.7.2010 Obsahuje fotku
Chtěl bych se zeptat těch kdo pěstují Pollicino na jejich chuťový názor. Snědl jsem první plod ale moc mne nenadchl (možná ho nechat déle na keři), předpokládal jsem že bude sladší. Mělo rajčatovou chuť ale u "jednohubek" bych spíše ocenil i... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika