Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak udit?, 14.12.2010
To už není uzení ale imitace! Mirek
Rajčata dvoumetrová, papriky nic, 28.11.2010
Hoďte při výsadbě přísady pod každou roslinu malou hrst cereritu, zasypejte vrstvou zeminy (aby kořeny nebyly v kontaktu s hnojivem) a zasaďtě papriku. Po dvou až třech týdnech začněte hnojit kristalonem dle návodu, můžete i rozprašovačem na list, a... celý příspěvek >
Neporytá zahrádka, 28.11.2010
Já když ryju tak jen otočím půdu a na jaře před výsadbou likviduji plevel totálním herbicidem. Pokud panuje takové mokré počasí tak plevel a tráva roste o dušu. Navyšoval jsem záhonky asi o 20-30 cm zhruba před měsícem navážením zeminy a už dnes tam... celý příspěvek >
Rajčata dvoumetrová, papriky nic, 27.11.2010
Plně souhlasím s tímto názorem, pokud má paprika růst tak potřebuje hodně přihnojit a bez umělých hnojiv to není to pravé ořechové. Já začínám hnojit již přísady (Kristalon start), při výsadbě umím nasypat do jamky pod kořeny např. Cererit, a potom... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 21.11.2010
Dobré odpoledne, chci se ještě zeptat, hlásí mrazy na příští týden, nechat réví přemrznout nebo odebrat řízky již nyní (pokud by došly nějaké velké mrazy)? Díky Mirek
Co vaše réva?, 14.11.2010 Obsahuje fotku
Příliv teplého počasí podporuje rašení spousty pupenů a dokonce i na révě. Nelíbí se mi to ale nic s tím nenadělám, Včera bylo u nás až nechutné jarní počasí včetně toho jarního "luftu". Na snímku je Ustojčivyj Dokučajevoj
Hyacinty kvetou ted, co delat?, 13.11.2010
U nás rozkvetly fialky. Mirek
Květináč z ytongu, 10.11.2010
Ytong je určen do suchého prostředí, budete zklamaná! Mirek
Snížení trávníku, 10.11.2010
Vydláždil jsem kruh ze zámkovky ve stávajícím trávníku, samozřejmě do váhy, a z jedné strany jsem s trávníkem 3-5 cm nad dlažbou. Potřebuji trávník nějakým způsobem snížit abych se dostal do úrovně dlažby. Dokáže někdo poradit (abych se moc... celý příspěvek >
Višeň Érdi Bötermö, 7.11.2010
Mrkněte tady. Mirek
Odrůdy Eva, Victoria, Lidy, 6.11.2010
Já mám u Kodrjanky poslední dobou problémy nejen s dozráváním ale hlavně s houbovými chorobami, a to jsem z BV, 158 mnm. U baráku na jižní straně ještě jakž-takž, na zahradě na opačném konci města totální kolaps. Mám několik hlaviček ale nově bych ji... celý příspěvek >
Mám místo na 5 jabloní, které to budou?, 6.11.2010
Já také přidám svou trochu do mlýna. Dnes jsem dokončil obnovu jabloňového "parku" na drátěnce. Sestava vypadá takto - ke stávajícím Idaredům a Melrose jsem vloni doplnil nebo nahradil Granny Smith, Goldstar, Rubinola, Topaz a nyní Bohemia, Gold... celý příspěvek >
Moje první úroda melounů, 6.11.2010
Vysaďte odrůdu Sugar Baby (běžně k dostání), je to velmi raná odrůda a dorůstá velikosti 3-5 kg. Nejlépe by byla roubovaná, nebo alespoň vysadit z předpěstování. Pokud máte foliák nebo skleník můžete jej využít, každopádně ze začátku mladé rostliny... celý příspěvek >
Papriky - co s nadúrodou?, 3.11.2010
Mám na Vás dotaz, odkud jste nebo spíše, kde jste doposud ty papriky měla? Papriky někdy zavařujeme (červené kapie, kozí rohy) v nálevu s olejem, jedl jsem z Maďarska papriky plněné krouhaným zelím ale většinou je sníme v čerstvém stavu nebo za... celý příspěvek >
Bohemia Gold - jak ostříhat, 3.11.2010
To že Gold Bohemia plodí na koncích letorostů je pro mne novinka z letošního léta. Minulý víkend jsem nahradil bujně rostoucí Bohemii (nevím na jaké podnoži) Bohemií na M9 a ještě chci zasadit Gold Bohemii. Stromky mám na drátěnce cca. dva metry od... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika