|
Příspěvky uživatele - 155.12
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Melounoviště 2010, 28.12.2010 Mi fíkolistá vůbec nedozrála neboť byla hóóódně pozdě vysazená. Měla asi deseticentimetrové plody když zmrzla, její semínka byla až černá a hodně placatá, asi taková jako dvojice vpravo dole na fotce. | | Melounoviště 2010, 28.12.2010 Melouny se zalívají zhruba do objevení prvních plodů, potom už jen málo, roubované melouny skoro vůbec. Ve foliáku lehce tak jednou za týden, samozřejmě podle počasí. Mirek | |
| | Melounoviště 2010, 27.12.2010 Tady budete potřebovat spíše kolíčky na roubování. V diskuzích o roubovaných melounech nebo okurkách najdete postupy. Mirek | | Melounoviště 2010, 27.12.2010 Nejranější z běžných je Sugar Baby, předpěstovat, naroubovat, zpočátku do tunelu z bíle textilie a doufat že bude teplé léto. Mirek | | Melounoviště 2010, 27.12.2010 V Bauhausu nebo Obi koupíte produkci Moravoseed pod hlavičkou Nohel - Panni, Crimson Sweet, Lestra, Janosik, Arriba, nebo Seva - Lajko, Sugar Baby, Crimson sweet, v Baumaxu koupíte produkci firmy Semo. K dostání jsou semena i v Hornbachu, Lidlu,... celý příspěvek > | | Nová sezóna na zahradě, 24.12.2010 Můj názor na Perun - malé masité rajče jalové chuti hodně praskající. Mirek | | Nová sezóna na zahradě, 23.12.2010 Neuložila se část textu. U německé firmy Kiepenkerl si můžete objednat grátis katalog. Jsou tam taky zajímavé odrůdy a sortiment vůbec. Jejich sáčky dostanete koupit v Bauhausu nebo Hornbachu ale cena snad ani nejde pod 50,- Kč za balení. | | Nová sezóna na zahradě, 23.12.2010 F1 snad nemá vliv na odolnost proti plísni, to je spíše otázka počasí a ošetření. Já Cherrolu již sázet nebudu, jako náhradu za ni z u nás dostupných odrůd bych viděl Pollicino, z cizích ji nahradím Sladkou děvočkou která je F1. | | Pěstování chilli, 21.12.2010 Granova, Samara, Hamík, Amy, červenou kapii (turecká semínka z Lidlu), Vlasta, Beros, Prima, Žluťásek, Oregon... Letos u nich zůstanu vyjma Oregonu a Prim, dále mám něco nového z Ruska. Chilli nepěstuji jen lehce pálivý Beros. | | Pěstování chilli, 21.12.2010 Pokud chcete mít papriky v květináči tak klidně vysévejte v lednu. Tady máte nějaký návod. | |
| | Nová sezóna na zahradě, 20.12.2010 Nemám zkušenosti ale asi bych postupoval stejně jako s paprikou. Jak jsem zde již psal, její chuť mne nenadchla, a tak ji už sázet nebudu. Rostliny, co jsem měl na zahradě, byly ponechány svému osudu a plody popadaly na zem. Uvidím zda něco vyroste o... celý příspěvek > | | Co vaše réva?, 19.12.2010 Dnes klesla teplota k patnáctce a je to doposud nejnižší co tuto zimu byla. Na další týden hlásí oteplení a tak odeberu řízky, déle již čekat nebudu. | | Nová sezóna na zahradě, 18.12.2010 Nejdříve (v lednu) budu vysévat semena jahodníku, jinak jih jižní Moravy zapadl dnes v noci prašanem (cca 5 cm) a teplota se vyhoupla zhruba o pět stupňů oproti včerejšku. | | Rozvod vody po zahradě, 16.12.2010 Běžně koupíte vodovodní potrubí z černého plastu (modrý proužek, se žlutým je na plyn) včetně šroubení, redukcí a jiného příslušenství. Nepotřebujete žádné svářečky, lepidla nebo lisovací kleště. Stačí Vám hasák, max. teflonová páska na utěsnění... celý příspěvek > | | Zasilková zahranictví, 14.12.2010 Tak proto tam nic nevidím, díky. Mirek | |
|
|
|
|