Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2010, 28.12.2010
Mi fíkolistá vůbec nedozrála neboť byla hóóódně pozdě vysazená. Měla asi deseticentimetrové plody když zmrzla, její semínka byla až černá a hodně placatá, asi taková jako dvojice vpravo dole na fotce.
Melounoviště 2010, 28.12.2010
Melouny se zalívají zhruba do objevení prvních plodů, potom už jen málo, roubované melouny skoro vůbec. Ve foliáku lehce tak jednou za týden, samozřejmě podle počasí. Mirek
Melounoviště 2010, 27.12.2010
Tady budete potřebovat spíše kolíčky na roubování. V diskuzích o roubovaných melounech nebo okurkách najdete postupy. Mirek
Nejranější z běžných je Sugar Baby, předpěstovat, naroubovat, zpočátku do tunelu z bíle textilie a doufat že bude teplé léto. Mirek
V Bauhausu nebo Obi koupíte produkci Moravoseed pod hlavičkou Nohel - Panni, Crimson Sweet, Lestra, Janosik, Arriba, nebo Seva - Lajko, Sugar Baby, Crimson sweet, v Baumaxu koupíte produkci firmy Semo. K dostání jsou semena i v Hornbachu, Lidlu,... celý příspěvek >
Nová sezóna na zahradě, 24.12.2010
Můj názor na Perun - malé masité rajče jalové chuti hodně praskající. Mirek
Nová sezóna na zahradě, 23.12.2010
Neuložila se část textu. U německé firmy Kiepenkerl si můžete objednat grátis katalog. Jsou tam taky zajímavé odrůdy a sortiment vůbec. Jejich sáčky dostanete koupit v Bauhausu nebo Hornbachu ale cena snad ani nejde pod 50,- Kč za balení.
Nová sezóna na zahradě, 23.12.2010 Obsahuje fotku
F1 snad nemá vliv na odolnost proti plísni, to je spíše otázka počasí a ošetření. Já Cherrolu již sázet nebudu, jako náhradu za ni z u nás dostupných odrůd bych viděl Pollicino, z cizích ji nahradím Sladkou děvočkou která je F1.
Pěstování chilli, 21.12.2010 Obsahuje fotku
Granova, Samara, Hamík, Amy, červenou kapii (turecká semínka z Lidlu), Vlasta, Beros, Prima, Žluťásek, Oregon... Letos u nich zůstanu vyjma Oregonu a Prim, dále mám něco nového z Ruska. Chilli nepěstuji jen lehce pálivý Beros.
Pěstování chilli, 21.12.2010
Pokud chcete mít papriky v květináči tak klidně vysévejte v lednu. Tady máte nějaký návod.
Nová sezóna na zahradě, 20.12.2010 Obsahuje fotku
Nemám zkušenosti ale asi bych postupoval stejně jako s paprikou. Jak jsem zde již psal, její chuť mne nenadchla, a tak ji už sázet nebudu. Rostliny, co jsem měl na zahradě, byly ponechány svému osudu a plody popadaly na zem. Uvidím zda něco vyroste o... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 19.12.2010
Dnes klesla teplota k patnáctce a je to doposud nejnižší co tuto zimu byla. Na další týden hlásí oteplení a tak odeberu řízky, déle již čekat nebudu.
Nová sezóna na zahradě, 18.12.2010
Nejdříve (v lednu) budu vysévat semena jahodníku, jinak jih jižní Moravy zapadl dnes v noci prašanem (cca 5 cm) a teplota se vyhoupla zhruba o pět stupňů oproti včerejšku.
Rozvod vody po zahradě, 16.12.2010
Běžně koupíte vodovodní potrubí z černého plastu (modrý proužek, se žlutým je na plyn) včetně šroubení, redukcí a jiného příslušenství. Nepotřebujete žádné svářečky, lepidla nebo lisovací kleště. Stačí Vám hasák, max. teflonová páska na utěsnění... celý příspěvek >
Zasilková zahranictví, 14.12.2010
Tak proto tam nic nevidím, díky. Mirek
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika