Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako na slimáky?, 15.1.2011
Měděná folie s nanesenou vrstvou "asfaltu" se používá při oplechování přechodů např. zdivo-plech. Teplým vzduchem se nahřeje vrstva lepidla a válečkem zažehlí. Mirek
Co vaše réva?, 14.1.2011
Zdravíčko Wimpi, jak jsem již uvedl, réva je u jižní strany domu, dům je řadový, podsklepený ale sklepy nevytápěné, jen někdy vytopené (vodou). Je to od Vás zajímavá myšlenka, zdroj tepla jako takový tam není, ale naakumulované teplo ze stěn může... celý příspěvek >
Jahodník Grandian F1, 14.1.2011
Nechejte tak, jen udržujte vlhký substrát.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 14.1.2011
Pokud nebude o víkendu pršet tak udělám ten druhý postřik mědí, třetí pak až 14 dní před rašením.
Odrůdy paprik, 14.1.2011
Pěkný macek! Samurai F1 je od SEMA. Taková nádherná paprika potřebuje teplé noci (při pěstování venku) aby narostla a dozrála, a těch v posledních letech moc nebývá, bohužel. Pak zbývá jedině foliák nebo skleník.
Co vaše réva?, 14.1.2011 Obsahuje fotku
Co říkáte na tyto pupeny?
Okurky nakládačky, 14.1.2011 Obsahuje fotku
Každopádně je natáhnu na síť, naše spotřeba není zase až tak veliká (teoreticky bych neměl letos nakladačky sadit protože vloni se zadařilo) a vody mám na zahradě většinou přebytek. Zrovinka se hrabu v nové hromádce ruských semen z Estonska a mám i... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 12.1.2011
kterého?
Nabídek od firmy SEMO je tam více, stejně tak i od jiných českých firem, byť někdy prodávaných pod jinou hlavičkou. Co je ale pro mne na těchto stránkách zajímavé jsou ruské produkty. Jsou sice dražší ale jsou v EU, což je důležité pokud nemám jiný... celý příspěvek >
Já čekám balíček z Estonska který posílali včera odpoledne, tady mne vyšlo jedno balení cca na 32 korun, včetně poplatku bance za převod (220,- kč).
Na irinas-shop.de jsou obě odrůdy samostatně, díky za tip.
Odrůda rajčete, 12.1.2011 Obsahuje fotku
Pollicino je dobré rajče, na přebalu však vypadá menší než ve zkutečnosti je. Letos ho sadit budu, do budoucna počítám s jeho náhradou za rajčata typu Sladkaja děvočka - malé rajče, měká a tenká slupka, mírně kvadratický tvar, silnější dužina ne... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 12.1.2011 Obsahuje fotku
Po loňských zkušenostech jsem vyřadil odrůdu De Barao (žluté, červené, růžové a černé). Je to sympatické rajče, není velké ale až neúnosně praskalo, a to jsem tři rostliny měl ve veliké kádi se zeminou ukryté pod igelitovou stříškou.
Topí se jahody - záhon plný vody, 11.1.2011
Vzhledem k počasí v minulém měsíci může být rozmrzlá jen horní vrstva půdy a proto voda nevsakuje, vydržte.
Co vaše réva?, 11.1.2011
Roztoči budou asi chladuodolní prevíti, př. viz ti draví, ti taky přežívají.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika