Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejchutnější rajčata, 22.1.2011
... a co se týče velikosti?
Nejchutnější rajčata, 22.1.2011 Obsahuje fotku
Když srovnám tato dvě rajčata tak Pollicino je o trochu míň sladší, plody jsou pevné ale hodně náchylné na praskání. V žádném případě však nevypadá tak jak je vyfoceno na přebalu (alespoň u mne), je větší a světlejší, každopádně rajče je to dobré.... celý příspěvek >
Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 22.1.2011
Na společnou výsadbu pálivých a sladkých dávám velkého majzla, co nejdál od sebe. Jak píšete, sladké umí potom pálit a nemusí to být jen ve skleníku.
Odrůda rajčete, 22.1.2011 Obsahuje fotku
Ano, je, vylamujte poctivě vlky, jinak se s ní nedomluvíte, tak hustě a bohatě rodí.
Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 22.1.2011
Já si dovolím nesouhlasit s Vámi co se týče výsadby paprik. Velkoplodé, silnostěné papriky po jednom kuse, po dvou kusech běžné papriky jako je AMY, Vlasta, kozí nebo beraní rohy atd... Co se týče "osazenstva" skleníku jsem stejného názoru - bez... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 22.1.2011
Je to větší masité rajče, záleží za jakým účelem je chcete pěstovat. My ho používali spíše na pečení, sušení nebo grilování, někdy do salátu ale ne na přímý konzum, pro mne je málo šťavnaté.
Banánovník - příliš hustý, 20.1.2011
Díky za radu, smíchám substrát s perlitem a vyzkouším to. Co se týče "Pigmej"e tak to bude asi myšleno "trpasličí" ve vztahu k velikosti rostliny. Mirek
Odrůdy paprik, 18.1.2011 Obsahuje fotku
Místo papíru používám sklíčka, kousek okeního skla rozřežu na čtverečky a přiklopím na kelímek, do kelímku je vidět a voda se neodpařuje. Dříve jsem přikrýval mikrotenem s gumičkou ale sklo vyhovuje lépe.
Odrůdy paprik, 18.1.2011
Papriky vysévám jen do agroperlitu.
Papriky na rok 2011, 17.1.2011
Takže pěstujete ve foliáku, já jsem se chtěl zeptat jaké máte úspěchy s pěstováním těch velkoplodých odrůd (Meisl) venku.
Banánovník - příliš hustý, 17.1.2011
Na zadní straně je napsáno - Banán dekorativní (habešský) Pigmej - rusky, a Musa ensete - latinsky. Když dám semeno vyklíčit do sáčku, neplesniví? Mirek
Banánovník - příliš hustý, 17.1.2011 Obsahuje fotku
Mám ještě jedno semeno banánovníku. Jak nejlépe postupovat při výsevu? Děkuji
Odrůda rajčete, 17.1.2011
Měl jsem ho dvě nebo tři sezony a končím s ním. Je docela pozdní a moc supermarketové, je tvrdé, hodně vydrží, slušně rodí ale chuťově jalové. Když ho rozříznete tak má taková ta bílá žebra. O něco menší Bejbino ho plně nahradí a je skoré.
Trvalky v zimě, 16.1.2011
Zdravíčko, my máme sněženky a bledule na severní straně a já tam vloni zboural schodiště z důvodu rekonstrukce, a tudíž jsem tam "letos" ještě nebyl. ;o) - schválně se tam zítra půjdu mrknout.
Bianca, 16.1.2011
nemáte tam překlep?
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika