|
Příspěvky uživatele - 155.12
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Melounoviště 2011, 26.1.2011 Pokud nechcete moc experimentovat tak jako já, doporučuji takto. Sugar Baby do foliáku nebo skleníku (i ven nebo do větší nádoby), Lajko II ven, Arriba F1 pro velké sladké plody ven, a Crimson Sweet ven, ten to jistí. Naroubovat alespoň na tykev... celý příspěvek > | | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 26.1.2011 Stromky se snažím stříhat tak, aby se napadené listy daly odstranit i mechnicky - ručně. Kadeřavost je každý rok, někdy pět listů, jindy zase půl stromu. Ovšem pokud by se chemicky neošetřilo tak je to totálka. | |
| | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 26.1.2011 Ano, přesně tak, jen jsem zvažoval zda se nevrátit k postřiku až v předjaří, tak jak jsem to dělal doposud (2x měď + 1x Syllit, Delan apod..), v rozestupech 10-14 dnů. Tan zase hrozí nebezpečí, v případě rychlého nástupu tepla, že se stihnou třeba... celý příspěvek > | | Melounoviště 2011, 25.1.2011 Já napočítal více než čtyřicet odrůd vodních melounů a jednu cukrového, podnož na roubování mám Herkules a příští týden by měla být i Atlas + bezsemený meloun Granat od SEMA. Postupně sem nahážu i přebaly. | | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 25.1.2011 Postřik jsem provedl ale napadla mne jedna věc. Kuprikol je kontaktní prostředek a při dřívějším postřiku může dojít k jeho smytí z pupenů (při současném stále mokrém počasí), nebo ne? Nebylo by fakt lepší stříkat až před rašením? | | Sloupovitý ostružiník Navaho, 25.1.2011 U katalogových prodejců ovocného rostlinstva mne mmj. odrazuje i to, že veškeré ovoce na nich je zralé všechno "naráz". 8o) Jak oni to jen dělají??? | | Osvědčená odrůda cukety, 24.1.2011 S lilky nevím, ale okurky a papriky (odrůdy ode mne) pěstuje babička mezi FM a Frýdlantem n/O normálně venku. | | Osvědčená odrůda cukety, 24.1.2011 Jo, jo, ten jih už taky není co býval - v létě horko a sucho, v zimě mráz a něco málo sněhu. | | Osvědčená odrůda cukety, 24.1.2011 Věřte, já je pěstuji venku (jsem z jihu JM) a vše záleží na počasí, stejně jako u paprik. Pokud nebudou teplé noci a normální léto tak narostou max. jednohubky, i u nás (venku). | | Odrůda rajčete, 23.1.2011 Koupíte je od Nohelů v každém supermarketu. | |
| | Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 23.1.2011 Mirek (1232) - xxx.xxx.155.12 (?), 22.1.2011 14:14
Velkoplodé, silnostěné papriky po jednom kuse, po dvou kusech běžné papriky jako je AMY, Vlasta, kozí nebo beraní rohy atd...... Ocitoval jsem můj příspěvek viz. výše | | Odrůda rajčete, 23.1.2011 Rajče tyčkové žluté Perun, červené Radana, jsou ale malé. | | Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 23.1.2011 Jaké odrůdy jste pěstovali po dvou? | | Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 23.1.2011 Vždyť tyto zkušenosti jsou uváděny i na přebalech prodávaných semen a producenti semen určitě ví proč tomu tak je. | | Odrůda rajčete, 23.1.2011 Býčí srdce jsem měl poprvé a jeho "úrodnost" nebyla nijak zvlášť vysoká, pro Vaši potřebu bych asi volil něco z masitých oválných keříčkových, určitě ne Tornádo nebo jemu podobné, jak je zde již uvedeno, je hodně šťavnaté. San Marzano je moc pozdní a... celý příspěvek > | |
|
|
|
|