Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky - klíčivost semen, 1.2.2011
Teď se tady na jedné stránce dívám na postup při výsevu semen papriky. "Papriku vyséváme v druhé polovině února, vybereme příznivý den podle lunárního kalendáře, semena je dobré před výsadbou namočit do směsi šťávy Kalanchoe a tekutého hnojiva... celý příspěvek >
Díky, já mám novější bal: 12/2010 2522, i číslo šarže je jiné. O víkendu dám půlku sáčku do perlitu a půlku do zeminy, uvidím. Namáčíte semena před výsevem?
Můžete se podívat na šarži na sáčku, já jsem dnes probíral nevyklíčená semena a vypadá že je to jen slupka. Dík
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 1.2.2011
Wimpi (355) - xxx.xxx.44.75 (?), 1.2.2011 13:35 Já předloni měl mšice i na "kadeřavých" listech, to dostaly stromky na frak. Vliv na kadeřavost, nemyslím že je.
Co Vaše réva? (rok 2011), 1.2.2011
Že pupeny začínají rašit poznáte dosti brzy, to réva teprve začíná tlačit.
Pokud máte jen pár hlaviček tak řez zvládnete kdykoliv. Ve vinohradech se střihá i v zimě, protože by to do jara nestíhali. Někdy vezmu nůžky jdu, od konce výhonu, očko po očku až se dostanu z nevyzrálého hnědého na zelené živé. Větší jistota je... celý příspěvek >
Chemstop-ecofix - natřít pásek na kmínek (pozor i na kůl) a máte od mravenců na stromku pokoj, mšice pak zlikvidují berušky, pokud je extremně silný výskyt tak pomůžete postřikem. Pak stačí vždy lep jen přemáznout, pokud se zdá že málo lepí.
Záleží na počasí, pro porovnání by musely být dva stromky vedle sebe, jeden ošetřený a druhý ne. Ale nebojte, i když bude ošetřený stromek vypadat hrozně tak to vždy bude lepší jak neošetřený.
Já počkám až začne réva rašit a podle toho se zachovám. Pokud raší ve výšce 60-80 cm tak spodní očka vylámu, až na nějaké záložní, a nechám růst i když je kmínek slabý. Nevím zda je to správně ale dělám to tak. Na dvě očka zkracuji jen při výsadbě.
Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 1.2.2011
Pedro je pozdní rajče, má pevný plod, vydrží přepravu ale chuťově zaostává, je to taková ta supermarketová odrůda. Mirek
Vinná réva od Starkla, 31.1.2011
Dovoluji si tvrdit že podobný sortiment (původ sazenic) jako u Starkla se dostane v každém Bau-zahradním centru, max, haus, bach, obi. Nekupoval bych to tam ani tam.
Papriky - klíčivost semen, 31.1.2011
Zkusím to znovu do výsevního substrátu a poprvé využiji termín doporučený lunárním kalendářem.
Papriky - klíčivost semen, 31.1.2011 Obsahuje fotku
Já ji také pěstuji již dlouho a problémy jsem měl poprvé až vloni. Kořenáček mám přikrytý sklíčkem takže odpar není, prubnu ještě zasít do zeminy aby semínka neměla 24 hod. světlo. Mám je v "líhni" kde je stálá teplota protože termostat radiátory... celý příspěvek >
Papriky - klíčivost semen, 31.1.2011
Vysel jsem do perlitu, po předchozím 24 hod. máčení ve vlažné vodě, semena papriky Hamík a vzešla mi doposud jen dvě. Mají již děložní lístky ale ostatní semena čučí. Již vloni jsem s touto odrůdou měl problémy, první sáček nevzešel vůbec, druhý s... celý příspěvek >
Roubování melounů a okurek 2011, 30.1.2011
Tady je příklad kdy se podnož nechává v zemině i s kořeny.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika