Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 6.2.2011
Zbytečný?
Roubování melounů a okurek 2011, 6.2.2011
Tady nebo tady máte roubování ve velkém. S rajčaty si teďkom nejsem jistý co máte na mysli, ale rajčata se roubují na podnože které jsou odolné vůči nějaké chorobě, která je, při velkopěstování ve sklenících, schopna zlikvidovat celou výsadbu. Nevím... celý příspěvek >
Co Vaše réva? (rok 2011), 6.2.2011
Mi to zas připadá že ten nahoře už pěkných pár let vybírá "náhradní volno".
Co Vaše réva? (rok 2011), 6.2.2011 Obsahuje fotku
Včera se vyčasilo a teploty se rychle vyhouply nad nulu, fučí ale jak o dušu. Pokud toto počasí bude přetrvávat (předpověď je tomu nakloněna) tak réva začne "blbnout". Dle mne si zima odbyla ty své "dvě vlny" o měsíc dříve a už bude následovat jen... celý příspěvek >
Chci novou meruňku, 6.2.2011
Já na podzim zakoupil tuto odrůdu: KJOTO Veľkoplodá, veľmi atraktívna, červeno sfarbená a spoľahlivo rodiaca odroda. Vytvára kompaktné rozložité koruny tvoriace predčasný obrast. Odroda je poloskorá, samoopelivá, veľmi mrazuodolná v... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 6.2.2011
host - xxx.xxx.235.249 (?), 5.2.2011 22:51 Broskvoň nemusí být nutně zákrsek. To nemusí, pak ale máte strom který nejde "normálně" ostříhat a ošetřit.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 5.2.2011
Vy lozíte na broskvoň po žebříku? (bavíme se o broskvoních?).
Nejchutnější rajčata, 5.2.2011 Obsahuje fotku
Příkládám snímek mladé rostliny Černého Maura. Rostlina ukončí růst zhruba v té výšce, stejně tak další výhony. Já jsem ho pěstoval v květináči a byl vynikající, velikost zhruba jako Pollicino. Do květináče jsem zapíchl tři hůlky a ke každé vyvazoval... celý příspěvek >
Zálivkové podmisky, 3.2.2011
36x55, hl. 3cm plastové, kupoval jsem je v zahradnictví jako podmisky pod plastové plata na přísadu. Mirek
Co Vaše réva? (rok 2011), 3.2.2011
Kdy většinou začínáte se zakořeňováním řízků? Já zatí prubl jeden (Vostorg) s ostatníma čekám.
Jahodník Grandian F1, 2.2.2011
Já jsem vysel tři jiné odrůdy a bohužel neklíčí a neklíčí, už je to čtrnáct dní. Ze tří sáčků vzešla jen jedna rostlinka.
Vinná réva od Starkla, 2.2.2011
Je to loterie, já ve Velkých Bílovicích kupoval Veliký Bílý a po třech letech jsem zjistil že mám malý zelený. Po několika špatných zkušenostech s velkovýrobci sázím spíše na pěstitele-koníčkáře.
Papriky - klíčivost semen, 2.2.2011
Dnes jsem obdržel informaci že osivo firmy SEMO je nějakým způsobem ošetřeno a v žádném případě se nemá před výsevem namáčet! Vyzkoušíme, uvidíme.
Papriky - klíčivost semen, 1.2.2011
Já už mám druhým rokem problém s novým osivem u stejné odrůdy (Hamík). O víkendu budu laborovat a pak se uvidí.
Papriky - klíčivost semen, 1.2.2011
Jak?
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika