Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kiwi, 6.3.2011 Obsahuje fotku
Dobré odpoledne, potřeboval bych trochu (alespoň takhle na dálku) poradit s ostřiháním keře kiwi. Měla by to být maloplodá samosprašná odrůda Actinidia arguta. Vloni měla poprvé pár květů ale plody zatím žádné. Na snímcích jsem označil 1 - staré... celý příspěvek >
Řez mladé révy, 6.3.2011
Rvalo mi to srdce když jsem nechával na dvouleté rostlině Arkadie jen jeden středněvelký střapec, ale prospělo to keři i hroznu, mňam.
Odměřování ochraných přípravků, 6.3.2011
Injekční stříkačku (20 ml) využívám i pro odměření sypkých přípravků. V maximální možné míře se snažím nakupovat přípravky hlavně tekuté nebo práškové balené tak, aby na jednu dávku do postřikovače padl jeden sáček.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 5.3.2011 Obsahuje fotku
Řešit v dnešní době zda práší lísky a nemít postříkáno se mi zdá docela pozdní reakce... alespoň u nás.
Chci novou meruňku, 3.3.2011
Proč zrovna Kyoto?
Pěstování rajčat ve foliovníku, 28.2.2011
Nevím odkud jste, ale rajčata bych do foliáku nedával, a už vůbec ne dohromady s paprikama a okurkama. Rajče potřebuje suchý vzduch a vydatnou zálivku zhruba jednou za týden (nebo kapkovou závlahu) což je opak pro papriky nebo okurky. Folliák... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 28.2.2011
Děkuji za pochvalu a ať se Vám daří.
Co Vaše réva? (rok 2011), 27.2.2011
Prim mi dva roky po sobě zarodil ale vloni nebyl k jídlu, celou úrodu jsem vyhodil protože byl trpký. Na můj vkus malé bobule.
Prim jsem už zlikvidoval, likviduji Červenou chrupku, vysadil jsem předloni a loni asi třicet stolních odrůd a z těch co rodí mám zkušenost jen s Kodrjankou. S Arkadií, Afouz Ali (Regina), Matilde jen jednoletou. Pak mám taky zkušenost s koupením... celý příspěvek >
Počkejte až se réva ukáže, třeba to nebude nutné. Na střihání je času dost.
Počkejte až se budou pupeny probouzet a pak stříhejte nebo vylamujte, podle toho zda jsou v pořádku.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 27.2.2011
U nás bylo ráno jen pod nulou a navíc, pokud je hezky, tak postřik během dne zaschne. Co se týče "prášení lísky", tak se patrně jedná o pyl z jehněd, já to tak alespoň chápu. A ten třetí postřik už spíše Syllit.
Melounoviště 2011, 27.2.2011
Napište jim na mejla nebo zavolejte a domluvte se na zaslání.
Otočil jsem se dopoledne na zahradu a na poslední postřik broskvoní proti kadeřavosti je nejvyšší čas, do krámu se mi už nechce takže v pondělí to stříknu (pokud bude počasí). Stejně tak na umytí jabloní a hrušní oleoekolem a na postřik révy proti... celý příspěvek >
Na příští týden hlásí počasí nad nulou (tady u nás na jihu) a tak to vidím na třetí postřik proti kadeřavosti, raději o jeden více (pokud by se ochladilo) než o jeden méně.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika