Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sázení a stříh broskvoně, 13.4.2011 Obsahuje fotku
Odborníci zahradničtí mne poněkud "vyšplouchli" a já nemám doposud ostřihány broskvoně (furt bylo času...). Dají se ještě po odkvětu ostříhat a nebo bude lepší nechat je odplodit (pokud bude co), udělat probírku plodů a zastřihávat průběžně... celý příspěvek >
Co Vaše réva? (rok 2011), 13.4.2011
Paľo, zdarvím Vás též. Říkám si také že pokud bude pršet tak nebude mrznout. S tím opylením to vypadá velmi špatně, uvidíme co na stromech zůstane.
Kvetou moc brzo, 13.4.2011
V pohodě odkvetlé? A jsou taky opylené? U nás je kde, prosím?
Je možný výsev rajčat ještě v této době?, 13.4.2011 Obsahuje fotku
Dnes jsem je "strakáče" přepichával (Rjabčik, Samocvet Lučistyj, Šerchan) a dal naklíčit další, snad letos již poslední, specialitku (srdíčka Tomatoberry Garden) která dorazila z Anglie včera.
Pozdní postřik proti kadeřavosti, 13.4.2011
Jižní Morava to asi moc nevytrhne, včelky sedí v úlech za kamny, venku fičák a teplota 2°C. Opět to krásně začíná...
Roubování melounů a okurek 2011, 12.4.2011
Mohou se použít klipsy nebo něco na ovázání (mikroten, hliníková folie ap...), já používám klipsy protože je to pro mé klpavé ruce nejjednodušší, klips spoj fixuje a navíc prostrčím pružinkou špejli která drží rostlinu a ta se neklátí.
Roubování melounů a okurek 2011, 12.4.2011 Obsahuje fotku
Způsob šikmého seříznutí podnože na jeden list a přiložení rovněž šikmo seříznuté podnože také není špatný. Co se týče "mezi děložní lístky" tak se mi mnohdy stane že se vpich rozšklebí, ale vsunu do něj roub a kolíčkem secvaknu. Dírku dělám jak to... celý příspěvek >
Problém se zemí z kompostu - předpěstování paprik a rajčat, 12.4.2011
Pokud přesadíte papriky taky by se měly začít přihnojovat až po 14 dnech po výsadbě. Nevím co je v substrátu za hnojivo ale používám obyčejný a nemám problém.
Pozdní postřik proti kadeřavosti, 11.4.2011
Jak to myslíte?
Co Vaše réva? (rok 2011), 10.4.2011 Obsahuje fotku
Přidávám pár aktuálních snímků révy u baráku, na zahradě je to cca. 14 dnů pozadu.
Problém se zemí z kompostu - předpěstování paprik a rajčat, 10.4.2011
Já bych to tipl na "přehnojení" kompostem. Kompost (pokud je) používám až pro výsadbu na záhon. Pěstuji sazenice v substrátu a přihnojuji Kristalonem.
Rybíz, 9.4.2011
Duben, ještě tam budem - sotva se vyklubaly první lístky na červeném rybízu, už je na nich mšice.
Třešeň Samba?, 6.4.2011
Dnes jsem zakoupil tuto odrůdu na slaběvzrůstné podnoži G 5, cena dvě stovky. Chci ji prozatím dát do kontejneru a vysadit příští rok na vhodné místo (až ho najdu). Měla by být samosprašná (částečně?) a snad díky podnoži "nepoletí" do extremních... celý příspěvek >
Je možný výsev rajčat ještě v této době?, 6.4.2011
Já o víkendu taky ještě vyséval nějaké speciality...
Baklažán - Lilek, 5.4.2011
Přepíchat po jednom do kelímku a ven po zmrzlých, lilek je náročnější na teplo ještě více jako paprika.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika