Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajče - kroutí se řapíky listů, 29.5.2011
Příčiny: reakce na odstranění bočních výhonů Výskyt a význam: Tato porucha se velmi často vyskytuje u indeterminantních odrůd po odstranění bočních výhonů a má jen malý nebo žádný význam pro výnos. Příznaky a podobné poruchy: Listy,... celý příspěvek >
Co dát do bazénu bez filtrace, 29.5.2011
Kombi tablety maxi, tak se jmenujou ty tablety co dávám já, nic jiného. Plováček a vydrží zhruba 14 dnů až 3 týdny, pak dáte novou.
Přesazení 4 letých sazenic, 29.5.2011
Po patřičném zakrácení kořenů a letorostů bych se toho nebál.
Co Vaše réva? (rok 2011), 29.5.2011 Obsahuje fotku
Díky mokru a ochlazení se mi na listech Kodrjanky objevují světlé fleky, zatím bez bílého rubu, což vypadá na Peronosporu. Příští týden má od prvního v měsíci každý den pršet a teploty nad 30°C, takže nic "lepšího" révu nemohlo potkat. Ve vinicích... celý příspěvek >
Lze rozpoznat tyčková a keříková rajčata, 29.5.2011
Jejda, já to nemyslel jako určit odrůdu rajčete ale formu růstu. Zleva je to polodeterminantní Černý Maur, tyčková Sacharnaja Sliva, superdeterminantní (předpokládám nižší růst) Ďětskij Sladkij a úplně napravo je tyčkové Sweet Olive. Na... celý příspěvek >
Partenokarpické okurky pokrok či omyl?, 28.5.2011
Jenkote mankote, kdyby to ty oharky věděly tak by snad ani nerostly. Naštěstí to neví a tak rostou, a zítra budou z první sklizně k obědu, potvory partenokarpické.
Lze rozpoznat tyčková a keříková rajčata, 28.5.2011
Spousta rajčat vypadá jinak na přebalu a jinak na rostlině, například Pollicino nebo Bejbino, tam je to donebeřvoucí.
Lze rozpoznat tyčková a keříková rajčata, 28.5.2011 Obsahuje fotku
Vloni jsem poprvé vyzkoušel keříčkové odrůdy a nevylamoval jsem je, jenže mi nakonec "přerostly přes hlavu". Na to, že to byly odrůdy determinantní, tak dorůstaly do dosti velkých výšek. Neznám české keříčkové odrůdy, jen balkonové a tam je... celý příspěvek >
Povadlá broskvoň po výsadbě, 28.5.2011
Asi bych ji vyndal ze země, pomocí vody obnažil kořeny, zastřihl je zda jsou živé, zakrátil větvičky (ty vypadají dost špatně), zasadil bych stromek do kontejneru a postavil někde mimo přímé slunce nebo zastínil. Tak bych to řešil já.
Jak zabránit vybíhání ředkve do květu, 28.5.2011
A nebude to tím že se má vysévat červenec-srpen?
Lze rozpoznat tyčková a keříková rajčata, 28.5.2011
Ono je to spíše o odrůdě protože hnojím všechna rajčata +- stejně. Zhruba 14 dnů po vysazení jsem jim hodil lžíci NPK a jinak jednou týdně, většinou o víkendu, zálivka Kristalonem Plod a Květ. Zrovna toto je determinantní (keříčková) odrůda která má... celý příspěvek >
Vypalování plevele, 28.5.2011
Jak byste si to vypalovámí představoval aniž by se poničil trávník okolo?
Lze rozpoznat tyčková a keříková rajčata, 28.5.2011 Obsahuje fotku
Pokud by se nejednalo vysloveně o malé odrůdy určené do květináčů tak nepoznáte zhola nic. Zkuste na přiloženém snímku poznat která odrůda je determinantní (keříčková), která je ideterminantní (tyčková) a která je polodeterminantní - jen tak pro... celý příspěvek >
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 27.5.2011
Vzhledem k tomu že se předpověď opět změnila tak bazén zůstane v garáži, kolik asi může mít teplota vody v baazénu když je v noci 11 a ve dne 25, to je tak na neopren.
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 27.5.2011
Již jsem to psal výše i já, bez filtrace, plovák s velkou tabletou, na "fajront" jsem chůzí v bazénu roztočil vodu a nečistoty, které se soustředily ke středu, jsem odsál hadicí s kusem trubky samospádem.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika