|
Co se vyplatí zasít už v lednu za okno, 5.1.2010 Je to Agroperlit. |
|
Vyrábí se el. rotavátor?, 4.1.2010 Připojuji se k dotazu na zkušenosti s el. rotavátorem. Výše uváděný HECHT 736 má 600W; je to dost? GARDENA Elektrická motyčka EH 600/36 má to stejné, ale je téměř 3x dražší. |
|
|
|
Co se vyplatí zasít už v lednu za okno, 4.1.2010 Já jsem zasadil balkonové rajče a papriku. V průběhu ledna se chystám na výsev paprik a ranných odrůd maloplodých rajčat (Cherolla, Bejbino). |
|
Co na drátový plot, 4.1.2010 A co v zimě? Nebyla by lepší stínící folie. Zaschlé popínavky se dosti špatně z plotu sundávají. |
|
Pila s vykomom motora 1800 W, 4.1.2010 1. Běžte do krámu kupte pilu, domluvte se na vyzkoušení a pokud bude problém pilu vraťte.
2. Běžte do půjčovny, půjčte si pilu a pokud bude...
3. Běžte do železářství, kupte ruční pilu a udělejte něco pro své zdraví. |
|
Kapia, odrody a sposob pestovania, 3.1.2010 Kapie nemá zase až tak silnou stěnu. Tam jde spíše o to, že při zavařování tolik neměkne a je křupavější. Co se týče zkušeností tak já jednu mám. Koupil jsem kdysi v zimě v marketu červenou tureckou kapii, vybral s ní semena a zasadil. Musím... celý příspěvek > |
|
Semena ze zahraničí, 2.1.2010 Např. příkazem z účtu. |
|
Černo-červená rajčata, 2.1.2010 Na ruských stránkách je spousta zajímavého sortimentu. Předpokládám že kultury vyšlechtěné pro podmínky Ruska a zvláště Sibiře budou odolnější a také budou "rychlejší". Zkusím objednat a uvidíme. |
|
Černo-červená rajčata, 1.1.2010 Já se rozhlížím mmj. i na ruských stránkách. Jedna z mnoha firem je na gavrish.ru. Kromě rajčat a paprik je to zajímavé i na melouny. Již jsem se dotazoval na zkušenosti s objednávkou semen z Ruska, ale zatím žádná odpověď. |
|
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 1.1.2010 Našel jsem si na Gůglu adresu pana Osičky L. a poloha jeho domu odpovídá místu kde jsem nakupoval stolní odrůdy (veliký bílý). Po třech letech jsem zjistil, že jsem byl podveden, bohužel. |
|
|
|
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 31.12.2009 U Knížka jsem po NETu nakupoval začátkem roku a byl jsem spokojen. Na podzim jsem osobně nakupoval na Slovensku - Kvety Klívia a spokojenost byla velká. |
|
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 31.12.2009 Bohužel již nevím u koho jsem v Bílovicích nakupoval (Osička je tam každý třetí :-)). Nevím jak si stojí s moštovýma odrůdama, tam si určitě záměny dovolit nemůže, ale stolní odrůdu mají snad jen jednu - "veliký bílý". |
|
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 30.12.2009 Bílovčáky (Slípáky) nebrat!!! Já nakoupil zajíce v pytli. |
|
Semena ze zahraničí, 22.12.2009 Dobrý den, pomalu ale jistě se začínám pídit po semenech zeleniny (papriky, rajčata, melouny...). Našel jsem několik zahraničních stránek se zajímavým sortimentem a chtěl bych se zeptat na zkušenosti s objednáváním semen, formou úhrady a doručením.... celý příspěvek > |
|
Pampová tráva, 13.12.2009 Díky za dobrý nápad. Jdu na to. |
|