Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 16.1.2010
Vysévejte do agroperlitu.
Broskyňa Suncrest, má ju niekto?, 16.1.2010
Pozor na vápenaté půdy pro broskvoňové podnože. V jakém smyslu?
Co je truskavec?, 15.1.2010
Truskavec je ten šmejd co mi prorůstá spárami v dlažbě. 
Broskyňa Suncrest, má ju niekto?, 14.1.2010
Dám na Vás. Jen jestli se mi podaří ji sehnat.
Sieberz - katalog, 14.1.2010 Obsahuje fotku
Bez komentáře.
Ovocná stěna z hrušní, 14.1.2010 Obsahuje fotku
A takto vypadají mé hrušně po "svlečení". Vepředu je Boscova lahvica a za ní Konference. Snažím se je natvarovat novými letorosty (zejména Konferenci).
Nejvyšší nadmořská výška, 14.1.2010
U nás je nadmořská výška 159 m, zahrada je cca 150 m od řeky Dyje. Chlad z řeky se na jaře projevuje dosti značně zvláště na meruňky, stejně tak vysoká hladina podzemní vody (od "na rýč" až po zhruba 1,5 m při běžné hladině) má negativní vliv na... celý příspěvek >
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 14.1.2010
100 % souhlas. Chybovat může kdekdo ale pro mne je důležitý i postoj prodejce jak se k tomu postaví. Se zákazníkem NIKDO žádný spor vyhrát nemůže!
Broskyňa Suncrest, má ju niekto?, 13.1.2010
Oni jsou z těch fotomontáží asi už úplně vedle - STARKL
Broskyňa Suncrest, má ju niekto?, 13.1.2010
"SUNCREST - středně velké a velmi šťavnaté plody s bílou dužinou... sklizeň od poloviny do konce července". Tolik citace z jednoho hóóódně barevného katalogu, který se mi dnes dostal do rukou. Je tato odrůda bělomasá? Na NETu je uváděna jako... celý příspěvek >
Chci se napást na zahradě, 13.1.2010
Jakou odrůdu Kiwi a révy to máte?
Dřevěné nášlapy, 13.1.2010
Co jsem se já setkal se starou dlažbou, tak špalíky byly kladeny do asfaltu.
Semena ze zahraničí, 12.1.2010
Po vyjmutí z perlitu je přepikýruji po první lístky. Pokud se sazenice vytáhnou (což je běžné) nechám jen vrcholek s prvním listem. Ostatní listy olámu a zasadím po tento list do malého květináčku. Pokud je stonek delší, smotám ho opatrně jako hada a... celý příspěvek >
Tomu rajčeti je to úplně jedno. Na těch stránkách to vypadá "co na srdci to na jazyku". Klidně tam mohli dát fotomontáže od různých Bakerů nebo Nohelů ale oni tam dali to co mají. Profíci nejsme asi nikdo, důležité je to, co nám na těch našich lánech... celý příspěvek >
Tady to možná bude lepší!
Další diskuze:  106107108109110>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika