|
Zlte paradajky, 1.2.2010 Já jsem ho měl loni venku v květináči a bylo dobré. Velikost asi jako střední citron a velmi plodné. Na snímku je z 5.VII. Letos ho budu sadit znovu. |
|
Kočka na zahradě, 31.1.2010 Kočku máme (já je nemusím) ale problémy byly vždy jen s cizími. Naše je od malička naučena na bedýnku, je vykastrovaná a na noc ven nechodí. Je jí 8 let a převážně se zdržuje doma. Na zahradě kálí jen cizí kočky; naše doletí domů a valí do své... celý příspěvek > |
|
|
|
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 31.1.2010 Sypali jsme ptáčkům. |
|
Sekačka z OBI, 29.1.2010 Perfektní trávník je jedna věc a sekání trávy pod drátěnkou okolo stromků a hlav révy druhá. A to je můj případ ze zahrady. Zařadit pojezd a jet sto metrů po rovině je samozřejmě ideál ale nádherný trávník není jen o sekačce. Navíc se zde bavíme o... celý příspěvek > |
|
Sekačka z OBI, 29.1.2010 Nejlepší kompromis (dle mého názoru), když už značkovou tak koupit v bau nebo supermarketu. Postoj k reklamacím je nesrovnatelný. Já osobně mám již druhou el. sekačku. První jsem kdysi koupil v Metru v Rakousku a po čase jí shořel motor. Další jsem... celý příspěvek > |
|
Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 29.1.2010 Jednoduchý recept. Porovnejte ceny konkrétního výrobku s cenami na internetu. Rozhodující není výše slevy ale koncová cena. |
|
Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 28.1.2010 Záleží na poloze a rozměru zahrady vzhledem ke zdroji elektřiny. Musíte mít na paměti že za sebou budete mít kabel. Pokud je plocha bez stromů a keřů volil bych klidně elektrickou - zapnete a sečete. Pokud jsou na ploše stromky, keře apod., kupte... celý příspěvek > |
|
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 28.1.2010 Jen tak pro zajímavost jsem se podíval na sáčky u mých paprik. Termín výsevu II-III u čtyřech balení (Granova, Ozarowska, Samara, Beros), II u tří balení (Vlasta, Prima, Žluťásek), I-III u jednoho balení (Hamík). Výsev IV-V a výsadba V mi připadá... celý příspěvek > |
|
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 28.1.2010 Já Vám věřím že to tam je. Spíše mi jde o to zda je to seriozní. Nohel prodává semena Moravoseedu. |
|
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 28.1.2010 Teď Vám úplně nerozumím. Nespletla jste si výsev a výsadbu? Přísada papriky, která je určena ven, by měla mít při výsadbě po zmrzlých nějakých 30 cm ideal. Něco jiného je u rajčat. Tam rostlinky ze semínek (např. z plodů které zůstaly v zemi) dokáží... celý příspěvek > |
|
|
|
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 27.1.2010 Vysévám postupně a beru v potaz i ranost odrůd. Konkrétně rajčata chci mít co nejdříve ať už z důvodu konzumace nebo vývoje podmínek pro choroby. |
|
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 27.1.2010 Nevím, nevím, výsev rajčat 10. dubna se mi nepozdává, nemluvě o paprikách. To je pozdě. |
|
Elektrický kultivátor, 27.1.2010 Připojuji se k dotazu. Najde se někdo a poradí? Díky |
|
Zemní vruty pro kotvení plotů, 27.1.2010 Jen tak na okraj; za 166 543,00 Kč bez DPH (co stojí vrtačka s hlavicí) mi dojede stavební firma, vykope základy, doveze mix betonu i s čerpadlem zabetonuje a postaví plot. No a za zbytek pak můžu po celý rok v klidu "pařit". |
|
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 26.1.2010 ... a letos půjde část přísady brzy ven. Zima se vyřádí v zimě a bude teplé jaro a léto. |
|