Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Liči, 9.2.2010 Obsahuje fotku
Tady je obrázek.
Liči, 9.2.2010
Zasadil jsem asi 6 ks pecek z Litchi do agroperlitu, po vyklíčení jsem je přesadil a toto je výsledek. Ostatní schnily, ale je fakt že jsem jim moc péče nevěnoval.
Roubování rajčat, 7.2.2010
Tak je naroubujeme, zasadíme a budeme sklízet dole brambory a nahoře rajčata.
V části "Kuriozity" jsem se dočetl o dvojím užitku. Nic víc, nic míň. Gůgl na mne vybafl - Nebyly nalezeny žádné výsledky pro "roubování rajčat na bramboru". Nejlepší co bylo tak "naroubované" rajčata s brambory v polívce nebo zapečené v troubě.... celý příspěvek >
Roubování rajčete na bramboru - dobře (nahrejte prosím nějaký odkaz), ale aby to rodilo nahoře i dole???
Semena ze zahraničí, 7.2.2010
Po delší době se mi podařilo kontaktovat prodejce semen v Rusku, který je schopen poslat zásilku i do ČR. Jeden balíček z Novosibirska je na cestě k Moskvě, kde jej vyzvedne můj známý a společně s dalšími semínky (jím zakoupenými) doveze koncem... celý příspěvek >
.. a teď tu o Karkulce.
"MK-T401 (Lycospersicon esculentum) Podnož pro rajčata. Vysoká tolerance k bakteriálnímu vadnutí, fusariovému vadnutí (rasa 2) a verticiliovému vadnutí. Rezistentní k fusariovému vadnutí (rasa 1), fusárium crown rot (J-3), virusu tabákové... celý příspěvek >
Amarylis, 7.2.2010
Jedno mi to až tak zase není protože zatím kvete ani ne polovina. Tyto kytky se mají zalívat a hnojit až shodí květy a mají listy. Jak se tedy zachovat pokud je to obráceně?
Kdy roubovat okurky do foliovníku, 7.2.2010 Obsahuje fotku
Zakoupil jsem kolíčky na roubování (mmj. vůbec nejsou na "jedné straně s větším otvorem" tak jak se prezentuje na videu, možná je to levná čínská náhražka, cena 3 Kč) a u pohovoru na téma roubování při jejich kupování, mi bylo sděleno, že alobal nebo... celý příspěvek >
Amarylis, 7.2.2010 Obsahuje fotku
Takže pokud kvete nyní je to Amarylis. Vracím se tedy k původnímu dotazu - Ještě se nám snad nestalo že by Amarylis nejdříve kvetl a pak teprve vyhnal listy. Vždy je to obráceně! Děláme něco špatně? Uřežeme listy a zazimujeme ve sklepě. Prosinec -... celý příspěvek >
Amarylis, 7.2.2010
Na jedné stránce jsem se dočetl že Vallota kvete na podzim. Tak nevím.
Kdy roubovat okurky do foliovníku, 6.2.2010
Nakladačky vysévám přímo do země do řádků nebo do hnízd po několika semenech. Nedovedu si představit že roubuji např pět sáčků nakládaček. Nakládačky se ani jako přísada nepěstují.
Amarylis, 6.2.2010
A je i jiná než červená jednobarevná?
Amarylis, 6.2.2010
Ještě se nám snad nestalo že by Amarylis nejdříve kvetl (viz Váš červený květ) a pak teprve vyhnal listy. Vždy je to obráceně! Děláme něco špatně?
Další diskuze:  101102103104105>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika