Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká rajčata do skleníku?, 16.2.2010
Setkal jsem se s postupem kdy se doporučuje nevylamovat zálistky ale střihat. "Vlk" se ustřihne tak, že se nechá 0,5 - 1 cm dlouhý, a tento pahýlek se nechá zaschnout. Pokud se tak stane, znamená to, že na jeho místě již nic nevyroste. Je fakt že i... celý příspěvek >
Jaká rajčata do skleníku?, 15.2.2010 Obsahuje fotku
Keříčková rajčata bych nechal venku (pokud bych je pěstoval). Do skleníku bych každopádně dal rajčata tyčková a vylamování bych se nebál. Volte odrůdy určené převážně do skleníku - Pedro, Dagmar, Tipo, Toro, Stupické skleníkové apod.. Od Startu jsem... celý příspěvek >
Znáte dlažbu z kamínků a pryskyřice?, 15.2.2010
Pás okolo bazénu budiž, ale celé plochy nebo schody vypadají otřesně.
Sadba celeru, 14.2.2010
Celer hodně dlouho vzchází a proto se vysévá už na začátku roku. Pokud nepotřebujete nutně svou sadbu je jednodušší si těch pár sazenic koupit.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 14.2.2010
Já včera a dnes namočil semena melounu (Crimson Sweet) a podnoží (tykev fíkolistá, Sprinter) abych vyzkoušel rychlost klíčení a růstu. Ctěl bych si "nacvičit" roubování pomocí klipsů protože "až se jaro zeptá...", tak budu připraven. Mirek
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 14.2.2010
Dnes jsem v TV shlédl návod pana Meisla na výsev papriky. I když jeho postup znám (osobně používám agroperlit), rád jsem se na něj znovu podíval. Vnímavý divák si ale musel všimnout na pozadí jedné podstatné věci, a to že nádherné velké papriky jsou... celý příspěvek >
Tyčky a fixace rostlin, 14.2.2010 Obsahuje fotku
Použití u rajčat
Tyčky a fixace rostlin, 14.2.2010
Já používám armovací železo (roksory) o tl. asi 10 mm. Nehnije a úvazky po něm nekloužou.
Semena ze zahraničí, 14.2.2010
Jak probíhá doručení a úhrada? Děkuji
Odrůda rajčete, 13.2.2010
Brzký výsev (už mám zaseto a něco i přepikýrováno), 1. přesazení do kelímků 0,3 dcl co nejhlouběji a otužovat venku, 2. přesazení do velkého květináče (do zeminy přimíchám asi polévkovou lžíci Cereritu a zhruba po čtrnácti dnech od zasazení začínám... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 13.2.2010
Dagmar F1 (SevaSeed) např. OBI.
Ostružiny u plotu, 12.2.2010
Tak toho bych se neobával.
Kultivátor místo rýče, 12.2.2010
Já bohužel mám na zahradě taky těžkou půdu. Je problém hráběmi ji na jaře zpracovat, zvláště pokud nepřijdou mrazy a hroudy se nerozpadnou. Jakou máte značku?
Semena ze zahraničí, 12.2.2010
Cukrové melouny jsem neobjednával. To je ovoce (nebo zelenina?) které já a ani nikdo z naší rodiny nejí. Nějako jsem mu nepřišel na chuť.
Semena ze zahraničí, 12.2.2010
Cituji - Zahradnický substrát A pro výsev, množení a řízkování
Další diskuze:  96979899100>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika