|
Příspěvky uživatele - 218.48
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se jmenuje tato rostlina?, 16.5.2011 Díky a jakou potřebuje péči?Asi spíš polostín a kyselejší půdu?Je mi divné, že neroste. |  | Jak se jmenuje tato rostlina?, 16.5.2011  Co je to za keř? |  |
|  | Jak se jmenuje tato rostlina?, 16.5.2011  Dobrý den, nevíte někdo co je toto za keř?Mám ho tři roky, ale za tu dobu ještě vůbec nepoporostl, ale každé jaro krásně kvete. |  | Kvetinac, 15.5.2011  Ahoj, tak nakonec muselo dojit k useknuti korenu kvulu kvetinaci. Hlubsi, nez dosavadnich 70 cm v kamenine jsem nesehnal. Prikladam fotky a modlim se, aby to nase palmicka vydrzela! |  | Neroste a neroste, 10.5.2011  Ahoj, opet jsem vyfotil moji revu. Jak jsem psal uz drive, je to jen zkouska, jestli mi to poroste:). Ted je v tomto stavu a nevim, co s ni delat dal. Poradi mi nekdo, co s ni? Vylomit nejake vyhony? Ktere? Budu vdecny za kazdou odpoved! Sterba |  | Jaký drtič větví, 11.4.2011 Diky za reakci! Na dalku mi radili z Moutfieldu, ze by to mohlo byt v tom zajisteni kose. Zkousel jsem to vse, jako laik, rozebrat, ale tam to nejde:). Budu muset jit za tim elektrikarem, do podzimu, az se bude zase drtit, casu dost! Diky! Sterba |  | Jaký drtič větví, 10.4.2011 Ahoj, taky mam drtic Florabest z Lidlu, uz asi 5 let. Az doted spolehlive slouzil a najednou po vypnuti se uz znovu nerozbehl. Nevite, kdo by ho umel opravit? Jizni Cechy. Diky! Sterba |  | Drtic vetvi, 3.4.2011  Dobry den, mam asi 4 roky drtic vetvi FLORABEST FLH 2500/6. Az dosud pracoval bezchybne, ted ale znenadani stichnul a hotovo. Neni zde nekdo sikovny, kdo by byl ochoten jej opet zprovoznit? Jsem z Jindr. Hradce. Ptal jsem se v Mountfieldu, tam jej... celý příspěvek > |  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 12.3.2011 Pro "jirilan": Dekuji za radu, dneska je krasne, i kdyz trosku zde na jihu cech, pofukuje. Ted jsem se na zahradce dival a pupeny jsou jeste zatazene, tak se do toho pustim a uvidime:). S. |  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 11.3.2011 Dobry den, zase jsem to prosvihnul a jeste nestrikal. Mam jednu broskvicku starou 4 roky, predloni uroda dost, vloni 1 broskev a pritom na jare byla plna kvetu, holt ta kaderavost - uplne ji sezrala. Mam zbyly Kuprikol (40g/6,6l), ale je prosly,... celý příspěvek > |  |
|  | Neznámý had v zahradě, 8.11.2010  Uzovka hladka- Coronella austriaca. Taky ji mam na zahrade, ted uz urcite spi:). Bezte na sekci "CHOVAME" - Plazi - mam tam jeji fotky, odbornici mi ji urcili. Je pry dost kousava:) |  | Phalaenopsis a má žluté listy, 31.10.2010 Díky moc za ocenění mojí píle. Není to jediná kytička, kterou jsem zachránila. Zdraví Vlasta |  | Phalaenopsis a má žluté listy, 30.10.2010 Já jsem si koupila ve výprodeji phalenopsis taky s měkkými listy, ale rekla jsem si, že ji musím zachránit. Vyndala jsem ji ze substrátu, špatné kořeny ostřihla, nechala zaschnout, znovu zasadila a pak jsem hodně rosila, občas jsem navlékla mikroten... celý příspěvek > |  | Broskvomandloň na trhu chybí, 30.10.2010 Tak díky moc za radu, asi nejspiš využiju ledničku, na zahradě by mi ji ještě nějaká potvůrka mohla zbaštit. Zdraví Vlasta |  | Broskvomandloň na trhu chybí, 29.10.2010 Dostala jsem jednu pecku broskvomandloně a nevím co s ní. Někde jsem četla, že do jara vyschne. Když ji ale zasadím tedˇ,tak mi v bytě nepřežije zimu. Poradíte mi někdo? Díky Vlasta |  |
 |
|
|
|