Příspěvky uživatele - 226.207

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žluté listy hadovek, 18.7.2011 Obsahuje fotku
A takhle nějak vypadá tento neochočený jedinec na hadovce ze spodu listu.
Okurky, 18.7.2011 Obsahuje fotku
Salátovka sice sázená pozdě ale pod závlahou ;)
Okurky, 18.7.2011
Ale já měl na mysli roubovaný salátovky ;).
Okurky, 18.7.2011
Samozřejmě že může být problém i jinde ale já mám docela propustnou zem a nemám tolik času takže sem zvolil kapkovou závlahu, dvanáctkrát za den po třech minutách a je po problému, teď rostou opravdu jako z vody.
Okurky, 16.7.2011
A mají trvale dostatek vody??
Melounoviště 2011, 14.7.2011
Díky za radu, hned zítra jdu hledat kousek síťoviny J.
Melounoviště 2011, 14.7.2011
Zdravím Mirku, mám melouny prvním rokem a prosil bych o radu? mám docela málo místa ve fóliáčku a zajímá mě jestli nevadí že mají hodně výhonů přez sebe?? anebo jich raději část vyštípat? předem díky za radu J
Špatný růst nektariny, 12.7.2011
Dobrý večer, pročetl sem si dotazy a návrhy o špatně rostoucích broskvoních a musím podotknout že tady pod Ostravou máme místy problémy s těžkou jílovitou půdou, anebo vysokou hladinou spodní vody, díky čemu je špatně provzdušněný kořenový systém.... celý příspěvek >
Neznámá choroba rajčat?, 3.7.2011
Zdravím, nechci házet chytrolína ale před pár lety sem si přivezl býčí hnůj od domácího chovatele.Chtěl sem okurkám udělat dobře, jenže výsledek byl katastrofální.Když sem se pídil po důvodech tohoto krachu, zjistili sme že onen chovatel kradl přez... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 2.7.2011
Zdravím, když čtu jak se vám daří, jen můžu závidět protože díky dešťům se to slimákama jen hemží a ikdyž je zem skoro modrá kolik je na ní granulí, ještě se žádný plod melounku nedožil větší velikosti než jedna a půl centimetru :(proto prosím o... celý příspěvek >
Jak se zbavit včel?, 28.5.2011
Zdravím, obávám se že na váš dotaz existuje jen jediná odpověď, neřešit včely ale včelaře. Vím že je to velký problém a věřte že vím o čem mluvíte protože sám mám takového souseda. Jelikož sám včelařím, dodnes se mi nepodařilo vysvětlit tomuto... celý příspěvek >
Jak se zbavit včel?, 22.4.2011
zdravim, tak to mam jak přes kopirák, můj soused je taky včelař (madar) a vim že včelky pokud nemají před včelínem jakoukoliv umělou překážku alespon 2 metry vysokou tak se mi při jakémkoli zhoršení počasí poflakují před domem jen metr nad zemí,... celý příspěvek >
Roubování melounů a okurek 2011, 19.4.2011 Obsahuje fotku
Moc se omlouvam za přerušení vaší debaty a jako omluvu posílám foto našich výpěstků.
Roubování melounů a okurek 2011, 16.4.2011
přesadil sem je protože použitý substrát obsahoval 4/5 perlitu díky příspěvku jedné pisatelky ze zimních diskusí, z obavy padání rostlin a ted jsou rostliny myslím si bez výživy, ale píšu proto abych hlavně poděkoval vám pane Mirku protože bez vašich... celý příspěvek >
Roubování melounů a okurek 2011, 15.4.2011
Dobry den přeji, pani Jiřino, obavam se že sem tedy něco zvoral protože muj prvni pokus odkryty po 10 dnech šel během 4 hodin do kytek, ted sem nechal roubovance 3 tydny a jsou prokořenělé a už rostoucí, sice z trochu zežloutly ale snad se... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika