|
Příspěvky uživatele - 53.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Struna na křovinořez, 28.10.2012 Čendo, o jakém řetízku to mluvíte? |  | Stihl vs. Honda, 14.7.2011 Ad. ložiska na klice... Mluvil jsem přímo se servisním technikem STIHL a ten moje slova potvrdil, že např. i profi řada Stihl má na klice jen dvě ložiska. |  |
|  | Stihl vs. Honda, 14.7.2011 Osobně bych koupil přímo Solo. Mám ji už od roku 1994... první v profi řadě model 134. Motor je neskutečný držák, dva pístní kroužky, čtyři ložiska na klice (dvě kuličková a dvě jehlová)... to nemá žádný konkurenční stroj. |  | Nejlepší křovinořez na trhu, 26.4.2011 Od roku 1994 mám SOLO 134 a pořád maká jako za mlada :-) |  | Řetízková mulčovací hlava na křovinořez Brogio, 25.4.2011 Já jsem si tu řetězovou hlavu vyrobil v nákladech cca 200,- Kč a max. spokojenost. Používám ji na SOLO 134 a bere to i krtince... prostě paráda :-) |  | Sekerka Fiskars X11, 25.4.2011 Vyzkoušej si někdy štípání se sekerou Hultafors... prodávanou jako Husqarna a změníš názor :-) |  | Pristresek na drivi, 11.3.2011 Já plánuji přístřešek daleko jednodušší. Stěny budou jen z "kari sítě" a nahoře odklopná stříška-poklop z prken pobitých starým linoleem. Volně položeno na zem na prknech, nebo cihlách. Naštípané dříví se tam bude házet vrchem - odklopenou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|