|
Příspěvky uživatele - 250.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Změna barvy květu u gladiol, 22.7.2011 Každým rokem pozoruji, že barevnost květu gladiol se mění oproti původní barvě.Na př.jsem měl krásně fialový květ gladioly, který se postupně měnil na růžový až konečný bílý.Čím je to způsobeno?Někdo říká, že se tzv.květy sprášily, jiní zahrádkáři... celý příspěvek > |  | Kdo poradí, co to je?, 19.7.2011  Díky za správnou radu jde o pupalku dvouletou je to rostlina zatoulaná z Ameriky.Její předností je, že poskytuje pupálkový olej, kterým se léčí vysoký cholesterol, krevní tlak a td. |  |
|  | Je to Juka?, 18.7.2011  Juka vypadá takto jako na obrázku.Je volně rostoucí, neopečovávaná,naopak asi slaná voda ji dělá velice dobře.Každý rok kvete bohatě jen by nemělo být vandalů a ožralců, kteří ji asi nemohou přehlédnout. |  | Kdo poradí, co to je?, 18.7.2011  Loni se sazenicemi květin se dostala na moji zahradu i tato neznámá nyní asi metr dvacet vysoká rostliny, která již asi tři týdny kvete, tvar květů je zvonkovitý, barvy žluté, přes den zavřené, mající v dolní části mohutný protáhlý semeník ve kterém... celý příspěvek > |  | Nektarinka - plody, 16.7.2011 Konečně jsem se dočkal úrody pokud ještě nepříjde krupobití. Kdy však plody sklízet? Podtrhnout, sklízet postupně do úplné zralosti za stromu? Prosím poraďtě kdo má zkušenosti. Díky předem za radu. |  | Kadeřavost, 14.7.2011 Když pročítám stížnosti na kadeřavost a léčení různými přípravky, tak si vzpomínám, že jsem byl v podobné situaci.Ale na radu jednoho starého sadaře, kterou jsem provedl bylo toto: Na jaře před vyrašením jsem pod broskve rozhodil hrstičku modré... celý příspěvek > |  | Plody nektarinky praskají a hnijou, 14.7.2011 Tak letos jsem si poradil tímto způsobem: poprvé jsem nektarinku postříkal japonským přípravkem proti americkému padlí a rakovině a podruhé přípravkem Sulka.A myslím, že je po starostech.Plody krásně rostou a červenají, sice sem tam někde monilioza... celý příspěvek > |  | Odstranění semen plevelů ze závlahové vody, 23.6.2011 Rada je to dobrá, ale jaký je to filtr, kde jej lze koupit a k čemu je určen to bohužel kmání není. |  | Odstranění semen plevelů ze závlahové vody, 20.6.2011 Prosím poraďte mi! Vodu na zavlažování beru z řeky, což je určitá výhoda, ale potom když zavlažím nestačím se po čase divit co mi na záhonech roste.Všechen ten plevel ani neznám! Existuje nějaký filtr který by ten balast z vody odstanil??Nejvíce se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|