|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Melounoviště 2011, 30.6.2011 mne teda rostou tak akorad vyhony, kdyz uz odkvete tak upadne, co s tim? treba dnes bylo po ranu 20,2st! takze asi pridat fosfor, ze? |  | Co je révě?, 29.6.2011 za sebe tipuji - pokud tam jsou jakoby olejove skvrny tak je to plisen revova, ovsem take to muze byt tim, ze jste treba zaleval na to zasvitilo slunce a vytvorilo se toto.. |  |
|  | A je po úrodě, 29.6.2011  je to smutne, ale tzv.chytráci mi neveri, ze budu mit letos slusnou urodu orechu, broskvi apod. a mysli si, ze ziju snad na Antarktide, pripojuji foto a ostatnim preji, aby jim nechodily zavistive zpravy jako mne |  | Co je to za strom?, 27.6.2011 souhlasim s Pepou, urcite by to chtelo detail..zatim tipuji Cytisus |  | A je po úrodě, 24.6.2011 a jake mate odrudy? |  | Lilek ve skleníku, 24.6.2011 Zdravim, ano Black B. mam i letos, je to prastara odruda, takze zas tak plodna neni, ale dela opravdu pekne a velke plody, mne se vytvareji plody lepe pri vetsim vetrani, vim, ze pokud jsem nechal sklenik otvren i na noc, plody nasadily lepe... jinak... celý příspěvek > |  | Lilek ve skleníku, 23.6.2011 je to presne Mirku tak, jde na ne vsechno... vcetne msic a slunecek na snimku, ja dal nad ne zlute lep.desky..aspon neco at se chytne.. |  | Co je révě?, 23.6.2011 padlí révy |  | A je po úrodě, 23.6.2011 u nas ovoce bude, naduroda angrestu a vsech druhu rybizu.., hrozny budou, nejaky ty orechy taky, hrusky slusne, prumer svestky... broskvone naduroda, Berounsko |  | Melounoviště 2011, 23.6.2011 mozna by byl velky zajem mimo Rusko, ale co vim tak oni neradi vyvazeji..nemaji potrebu, protoze rusky trh je taaak obrovsky, ze to skutecne nemaji zapotrebi-alespon takhle to chodi s gladiolama, slechti a delaji si uplne jine nez ty ve zbytku sveta... celý příspěvek > |  |
|  | Lilek ve skleníku, 22.6.2011  toto je z lonske sklizne... prozatim nejlepsi uroda nove odrudy |  | Co je révě?, 21.6.2011 v tom pripade by mel pomoci Sulikol K |  | Lilek ve skleníku, 21.6.2011 vsak o nem je ledasco napsano, jen to je treba pod nazvem baklažán nebo patlažán apod... |  | Lilek ve skleníku, 21.6.2011 zihany me lakal take, ale nakonec jsem od nej upustil z duvodu malych plodu, prozatim vsechny odrudy mely vcelku male protahle plody, az na zminenou Giotto |  | Co je révě?, 21.6.2011 Zdravim, neco podobneho se mi vloni stalo na odrude MT, zjistil jsem, ze to bylo bud roncet revy nebo poskozeni herbicidy, ,,nastesti¨ to bylo od herbicidu-asi z polí jak strikaji obilniny... |  |
 |
|
|
|