|
Příspěvky uživatele - 41.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
vinná réva, 15.9.2007 Muzete mi, prosim, nekdo poradit, kdy revu sadit a kdy se pripadne da ze starsiho kere narezat par slahounu, co s nimi delat, aby zakorenily?
Diky za odpoved.
Veronika |  | Pěstování melounů v Praze, 16.8.2007 Dobry den, rada bych se zeptala, cim je mozno melouny hnojit, pokud byly vysazeny na nevyhnojene misto. Koupila jsem si jen tak z legrace 1 sazenici na trhu. Roste jako Adela, kvete, avsak melouny se na ni netvori. Dekuji za odpoved Věra Nossková |  |
|  | Sázení melounu vodního - rada p. Novotného, 13.8.2007 Dobry den,
rada bych se zeptala, cim je mozno melouny hnojit, pokud byly vysazeny na nevyhnojene misto. Koupila jsem si jen tak z legrace 1 sazenici na trhu. Roste jako Adela, kvete, avsak melouny se na ni netvori.
Dekuji za odpoved
Věra Nossková |  | Poraďte mi prosím někdo ohledně wistarie, 17.6.2007 ano.prineste ji k nam.tajne po ni uz nejaky patek touzim.zatim se mi neujala.v. |  |
|
|
|