|
Uvaření, 17.8.2011 Děkuji. |
 |
Uvaření, 16.8.2011 Dobrýden. Říká se, že se rostlina na slunci může "uvařit". Je to pravda? |
 |
|
 |
Půda pro konifery, 16.8.2011 Můžu dát pro Jinan půdu na konifery? Předem děkuji za odpověď. |
 |
Kapraď, 18.7.2011 Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli víte jaká půda se hodí pro kapradiny. Předem děkuji. |
 |
Tlustice, 18.7.2011 Díky. |
 |
Tlustice, 13.7.2011 Dobrýden. Moje tlustice začíná chřadnout. Její listy se ztančují a dělají se na nich "vrásky". Tak jsou zplihlé. Už vůbec nevím co mám dělat. Za odpověděť předem děkuji. |
 |
Africká fialka napadená plísní, 7.7.2011 Dobrýden. Mám doma 30 květináčů s fialkami a všechny jsou napadené plísní. Co mám podle vás dělat? Předem děkuji.
Nicol. |
 |
Jinany, 2.7.2011 Že jinany nepatří do jehličnanů? |
 |
Jaké jehličnany, popř. konifery do jílovité půdy, 29.6.2011 Dneska jsem se ptal jaký je rozdíl mezi jehličnanem a koniferem v zahradnickém areálu.
Ze zahradnického hlediska jsou konifery spíše malého vzrůstu a nemívají velký kmen.Z biologického hlediska patří konifery do jehličnanů a nijak se... celý příspěvek > |
 |
Lupa, 28.6.2011 Dobrý dne. Mám takovou rostlinku, která potřebuje hodně světla. Je na ní znát, že ho nemá dostatek. Nepomohla by třeba lupa? |
 |
|
 |
Jaké jehličnany, popř. konifery do jílovité půdy, 28.6.2011 Jaký je rozdíl mezi jehličnanem a koniferem? |
 |
Modřín převislý - Larix decidua Puli, 27.6.2011 Nevadilo by, kdyby se ten modřín plazil po zemi? |
 |
Borovice se třemi jehlicem ve svazečku, 13.6.2011 Taky má celkem velké šišky. |
 |
Borovice se třemi jehlicem ve svazečku, 16.5.2011 Ptal jsem se proto, abych věděl, který druh nám roste na sídlišti. Z dálky vypadala trochu jako vejmutovka. |
 |
Kanadská jedle, 14.5.2011 Určitě myslí jedlovec kanadský. Nevím proč to zakracují. |
 |