Příspěvky uživatele - 177.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uvaření, 17.8.2011
Děkuji.
Uvaření, 16.8.2011
Dobrýden. Říká se, že se rostlina na slunci může "uvařit". Je to pravda?
Půda pro konifery, 16.8.2011
Můžu dát pro Jinan půdu na konifery? Předem děkuji za odpověď.
Kapraď, 18.7.2011
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli víte jaká půda se hodí pro kapradiny. Předem děkuji.
Tlustice, 18.7.2011
Díky.
Tlustice, 13.7.2011
Dobrýden. Moje tlustice začíná chřadnout. Její listy se ztančují a dělají se na nich "vrásky". Tak jsou zplihlé. Už vůbec nevím co mám dělat. Za odpověděť předem děkuji.
Africká fialka napadená plísní, 7.7.2011
Dobrýden. Mám doma 30 květináčů s fialkami a všechny jsou napadené plísní. Co mám podle vás dělat? Předem děkuji. Nicol.
Jinany, 2.7.2011
Že jinany nepatří do jehličnanů?
Jaké jehličnany, popř. konifery do jílovité půdy, 29.6.2011
Dneska jsem se ptal jaký je rozdíl mezi jehličnanem a koniferem v zahradnickém areálu. Ze zahradnického hlediska jsou konifery spíše malého vzrůstu a nemívají velký kmen.Z biologického hlediska patří konifery do jehličnanů a nijak se... celý příspěvek >
Lupa, 28.6.2011
Dobrý dne. Mám takovou rostlinku, která potřebuje hodně světla. Je na ní znát, že ho nemá dostatek. Nepomohla by třeba lupa?
Jaké jehličnany, popř. konifery do jílovité půdy, 28.6.2011
Jaký je rozdíl mezi jehličnanem a koniferem?
Modřín převislý - Larix decidua Puli, 27.6.2011
Nevadilo by, kdyby se ten modřín plazil po zemi?
Borovice se třemi jehlicem ve svazečku, 13.6.2011
Taky má celkem velké šišky.
Borovice se třemi jehlicem ve svazečku, 16.5.2011
Ptal jsem se proto, abych věděl, který druh nám roste na sídlišti. Z dálky vypadala trochu jako vejmutovka.
Kanadská jedle, 14.5.2011
Určitě myslí jedlovec kanadský. Nevím proč to zakracují.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika