|
Příspěvky uživatele - 181.25
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brzda homelite 4016, 9.10.2011 Ahoj, až Vám poletí pila okolo ucha, tak ten problém budete mít!! Míra |  | Zahradni traktor Vari Pony, 14.8.2011 Já jsem nesrovnával s Pony, jen jsem chtěl p. hawkeye zdelit variabilitu MKS. Co říkáte na Vari-eko v rámci tohoto příspěvku. Míra |  |
|  | Zahradni traktor Vari Pony, 14.8.2011 Dobrý den. Já s Váma plně souhlasím (p. JS) Já jsem nikde neřekl, že Vari je špatný stroj, jen mám pár výhrad k nerozbytnosti a variabilitě. A chtel jsem doporučit p. hawkeye, že je lepší MKS, než Vari-Pony. A tu zkušenost s Vari mám cca... celý příspěvek > |  | Zahradni traktor Vari Pony, 13.8.2011 Dobrý den XY 4.243, tady Míra!! Proč se tak úpěnlivě vemlouváte ohledně Vari. Už jsem minule psal, že to je PROFI stroj, a reagoval jsem na úvodní článek p.hawkeye. Každý opravdu nepotřebuje profi Vari a tři převodovky. Já jsem (věřte,... celý příspěvek > |  | Zahradni traktor Vari Pony, 11.8.2011 Máte pravdu, já taky psal o dobrém profi stroji(Vari), čtěte lépe a pozorněji. Tchán měl T20, ta nadělala práce, jeje! Ale taky jsem viděl ulomených řídítek, pořádně obroušených soukolí, spálených spojek, ulomených kol a 2T motorů co... celý příspěvek > |  | Zahradni traktor Vari Pony, 11.8.2011 Zdravím p. hawkeye. Tento problem jsem řešil před 4mi roky. Hodně to zkrátím- Vari je opravdu profi i finančně, nikdo Vám nenapíše, že potřebujete na jízdu jinou převodovku a na sečení taky jinou převodovku(cca kus 15tis kč). A motor 5.5 ps 2t... celý příspěvek > |  | Kovový trakař, 3.7.2011 Vyrábí fa.Bystroň cena 1990Kč Míra |  | Náhrada za HQ 262 xp z druhé ruky, 28.6.2011 Mnohokrát děkuji. Je to složitější, oni to poslali a s balíkem přišla hned nabídka na novou pilu. Zase to posílat zpět to se mi nechtělo a přiznávám že už je to 1/2 roku nazat kdy jsem se do toho pustil. Před tím jsem to steky hodil na... celý příspěvek > |  | Náhrada za HQ 262 xp z druhé ruky, 28.6.2011 Dobrý den p. Radku, mám prozbu. Vrátila se mi pila Stihl 021 z opravy z ČB- Stihl úplně rozebraná v krabici jako neopravitelná, resp. oprava za 5000 Kč. Po vyčištění válce a namontování nového pístu a kroužků atd. a sestavení... celý příspěvek > |  | Motor Tecumseh Futura 60 OHV, 27.5.2011 Než se pustíte do oprav, tak kupte nový (čerstvý) benzín u jiný benzínky, než kupujete. Mě motor houpal, teplý špatně startoval atd. Taky jsem tomu nevěřil, nakonec jsem uvěřil. Kupuju benzín po 10l, abych ho spotřeboval do měsíce, a mám... celý příspěvek > |  |
|  | Honda GSV 190, 15.5.2011 P. JS, vy jste mě špatmě pochopil, nebo vůbec nepochopil, ohledně 2T a 4T motorů. Pánové z 3.4-4.4.2011 M.Belica, 4.243, P.G. a 181.113 se domnívají že, motar 2T sundají z převodovky Agzatu a nandají motor 4T. A tím se ptám ještě jednou? Jde to... celý příspěvek > |  | Honda GSV 190, 14.5.2011 Vidím že jste se p. JS malinko poučil z naší dřívější diskuse o směru otáčení šípových kol. Trošku mě zaráží snadná výměna motorů 2T za 4T u Agzatu, nebo mě to tak z diskuze připadá. Já jsem u Vari v r.1993 měnil motor 2T za 4t a mimo... celý příspěvek > |  | Problem Dolmar 420, 28.1.2011 Po roce zjisťuji, že moje problémy s motory opravdu poslední rok jsou jen a jen nekvalitní BENZÍN! Při své naivitě jsem stále hledal chyby někde jinde(seřízení, vzduch. filtr, svíčka, atd.) Starší sekačka(8let) mot.pila (10let) šlapou bez... celý příspěvek > |  | Motorová pila Homelite, 22.1.2011 P. Jardo do vyhledávání si zadejte Homelite a p.Radek v jednom vlákně vše popisuje. Míra |  |
 |
|
|
|