|
Příspěvky uživatele - 11.231
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mnohonozka?, 11.7.2011 Bude to nejaky lisaj. Predpokladam, ze lisaj revovy (Hippotion celerio). Skudce to urcite neni, naopak je to krasny motyl. |  | Co je to za tesaříka, 9.7.2011 Tesarik pizmovy |  |
|  | Suché WC (kadibudka) v blízkosti potoka cca15m, 27.6.2011 Bohuzel, kadibudky nelze stavet tam, kde je vysoka spodni voda. Respektive postavit ji muzete, ale musite pocitat s tim, ze zamorite spodni vodu fekalnimi bakteriemi sobe i sirokemu okoli. Chtelo by to najit vyse polozene misto, kde dno jamy pod... celý příspěvek > |  | Herbicid na jehličnany, 26.6.2011 Nu ja osobne bych spis radsi vedel, jak zlikvidovat smrcky a nic jineho. Na pasece jsem si zasazel radu dubu a jilmu, ale z okolniho porostu mi tam porad naletujou smrcky. Nechapu lidi, co porad cpou smrky kam nepatri (tj. jen do hor). |  | Škůdce na borovici, 31.5.2011 Skudce to neni. Jedna se o dravou larvu slunecka vychodniho, ktera se zivi msicemi a dalsimi skudci. Nicmene vyskyt tohoto druhu tak idylicky neni - jde o invazni druh, ktery spolu se skudci likviduje casto i larvy nasich domacich slunecek. V... celý příspěvek > |  | Přesazení Dubu, 25.4.2011 Bohuzel tezko. Dub ve vyznacuje velmi hlubokym kulovym korenem a jakekoliv presazovani vzrostlejsich stromku se nikdy neobejde bez jeho poskozeni. Takze bud vykopat obrovskou jamu a dub s velkym balem presadit s nejistou vyhlidkou, nebo dub... celý příspěvek > |  | Vetrolam, 2.4.2011 Prominte, ale pri cteni vaseho prispevku jsem se musel pousmat, jake nesmysly jsou lide schopny delat a jeste se tim chlubit na foru. Davat do vetrolamu jehlicnany a jeste k tomu borovice muze jen totalni ignorant. V krajine je mnoho jiz vzrostlych... celý příspěvek > |  | Co s padajícím břehem, 2.4.2011 Byl jsem ve stejne situaci a reseni je naprosto jednoduche. Do svahu jsem zapustil samotnou stavbu, respektive garaz. Znamenalo to mj. vyznamne zabraneni tepelnym ztratam v zime. A ma to i dalsi vyhodu - nad garazi mam terasu, ktera volne prechazi do... celý příspěvek > |  | Mech, 20.3.2011 A procpak se ho chcete zbavovat? Jabloni nijak neskodi... |  |
 |
|
|
|