|
Příspěvky uživatele - 4.83
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Marunaka TH48DX pro nebo Solo 154, 4.5.2007 Taky mám Stigu SB 40, sekám asi 600 m2. se spotřebou si nedělám starosti. Výkonově je velice dobrá. Akorát jsem zčunil vyžínací hlavu a teď sháním náhradní. |  | Nákup profi techniky: Stihl, Brill, Husqvarna, Honda..., 21.4.2007 Díky za informace, značku Dolmar moc neznám, musím se na to přeptat. Hodně mi doporučovali Stihl a Husqvarnu, Brill zase u nás používají technické služby. Jak je na tom Dolmar vůči těmto značkám? |  |
|  | Nákup profi techniky: Stihl, Brill, Husqvarna, Honda..., 21.4.2007 dotaz, samozřejmě, že čekám rady, zkušenosti, srovnání atd. |  | Nákup profi techniky: Stihl, Brill, Husqvarna, Honda..., 21.4.2007 Získali jsme zakázku na pravidelnou údržbu ploch o celkovém výměru cca 4500 m2. Dle charakteru ploch budeme zatím potřebovat 2 výkonné sekačky, 2 křovinořezy, 1 traktor a motorovou pilu. Zvažujeme hlavně značky Stihl(Viking), HQ, Brill, Honda...možná... celý příspěvek > |  |
|
|
|