|
Příspěvky uživatele - 18.62
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou ruční vřetenovou sekačku?, 3.7.2011 dobrý den..také vybírám ruční vřetenovou sekačku na velmi malý trávníček o velikosti "dvou zaparkovaných stodvacítek" a všiml jsem si, že na trhu je sekačka Wolf-garten TT 300 S za příjemných 1200,- nemáte s ní někdo zkušenost prosím? díky... celý příspěvek > |  | Malé jezírko bez komárů, 15.6.2011 Děkuju Vám... to jsem potřeboval vědět. Ale s čerpadlem bude a si problém kvui přívodu elektřiny (nebude dostupná) Přežijí to rybky i bez čerpadla? |  |
|  | Malé jezírko bez komárů, 14.6.2011 díky za rady a vaši vstříctnost, ale jsem tam kde jsem byl, takže to zjednodušším. mohu mít v malém jezírku, které překročíte nohou ze všech stran bez "umělé" filtrace, okysličování, vodopádů, gejzírů etc malé rybky?
děkuju za odpověď |  | Malé jezírko bez komárů, 14.6.2011 děkuji za info, ale ještě se zeptám... je nutné mít čerpadlo, nestačí aby byla voda vhodně doplněna rostlinami? jezírko bude umísTěno na poměrně slunném místě, ale během dvoul let bude již oblopeno travinami (předpoklad) Jde mi hlavně oo to, aby pro... celý příspěvek > |  | Malé jezírko bez komárů, 14.6.2011 díky za info. Přiznám se že o slunečnici pestré jsem neslyšel. Je možná nějaká přírodní filtrace nebo jinak... je možné vůbec pěstovat na tak malém prostoru rybičky bez filtrace? díky za odpověď |  | Malé jezírko bez komárů, 14.6.2011 Dobrý den Vám přeju
mám v plánu postavit malé jezírko na délku cca dva metry na šíři 1m. chci v něm pěstovat lekníny nějakou travinu. jezírko bude "na dostřel" od oken do ložnice a hned vedle bude posezení. Na tomto webu byla řada diskuzí,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|