|
Příspěvky uživatele - 184.139
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pergoly, 15.6.2011  taky jsme letos přistavili pergolu k chatce, posílám fotečku |  | Co vám právě kvete a raší, 15.6.2011  co právě kvete-růže |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 15.6.2011  taky posílám fotečky jaro 2011,Ludmila |  | Zkušenosti s firmou Bakker, 15.6.2011  Já mám taky od Bakkera růži, krásně kvete |  | Zimolez japonský, 14.6.2011  zimolez, moc se v něm nevyznám, ale mně kvete takhle a myslím, že vyroste všude, jenom ze řízku |  | Popínavka Vistárie - podmínky pěstování, 14.6.2011  vistárie je u mne problém, loni hezky kvetla a letos mi omrzla, ale jednoduše jsem ustříhla silnější větvičku, dala ji na hodinku do vody, pak dala do země a roste, od loňska má metr, tak přeju hodně štěstí |  | Ako ostrihať popínavý Clemantis?, 14.6.2011  to je fajn, že jste poradilaprotože mám obyčejný modrý a ten nestříhám a roste pořád krásně, ale koupila jsem velkokvětý vínový, měl 4 květy, ale jěště nasazuje, takže na podzim ho přistřihnout, že jo? |  | Nocenka, 14.6.2011  já jsem dala na jaře nocenku asi 10cm do země a už krásně roste, ale mám ji prvním rokem, tak nevím jakej květ bude, pak pošlu foto |  | Lilie a denivky, 14.6.2011  máte ju nádhernú, já mám iba tieto |  |
 |
|
|
|