|
Příspěvky uživatele - 164.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubování, 3.5.2015 Taky se mi už stalo, že ne...
Letos se mi to stalo u více odrůd, Těchlovan, Miragrande, Vienská, že roub je samej květ, tak doufám, že vyraší i nějakej výhon.
Jelen |  | Sekačka Hecht, 8.6.2012 Pokud je motor vyroben skutečným výrobcem, není třeba nic věštit. Životnost v řádu stovek provozních hodin při minimální údržbě. |  |
|  | Kolik utáhne travní traktor? Aneb universálnější pomocník na zahradu, 12.6.2011 Ještě pro upřesnění, jako variabilnější řešení bych viděl nějaký rider 4x4, ale jak je to tam s možností tahání vozíku? Popřípadě dá se na rider sehnat i bubnová sekačka pro sekání trávy na seno?
Pokud jste někdo řešil podobný problém, tak mi prosím... celý příspěvek > |  | Kolik utáhne travní traktor? Aneb universálnější pomocník na zahradu, 12.6.2011 Ahojte,
potřeboval bych radu. Pomalu se poohlížím po nějakém dvouosém pomocníkovi na zahradu. Zatím všechno dělám s frézkou Forschrift, ale zbyl jsem na těžší práci sám a chci si pořídit něco, za čím bych mohl tahat pořádný vozík s kladkovým jeřábem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|