|
Příspěvky uživatele - 58.64
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bubnová sekačka Dakr BLP 60 Tekton Honda, 6.8.2007 Mulčovač Dakr není špatný, ale tak do výšky 25 cm. Rozhodně jej nelze použít na trávu 50 cm, ale to myslím neumí ani Hurricane. To co by potom na pozemku zustalo se nerozloží. |  | Mulčovač - Panter, 6.8.2007 Podívejte se pod kryt (motor vypnutý), zda vám nedře o řemenici pohyblivý segment - brzda klínového řemene od sekacího kotouče. Mě se taky ozývaly hrozné zvuky, ale stačilo ubrousit asi 1 mm (to mi udělali na počkání) a vše je OK! |  |
|  | Mulčování, 6.8.2007 Já mám Pantera od fy. Dakr - není to jednoúčelový stroj jako Huriccane, ale bubnová sekačka, kde je možnost vyměnit buben za mulčovací zařízení. Výkon slušný, 6,5H, motor Briggs, 3 rychlosti pojezdu. Sekám s ním sad, asi 2800m2.... celý příspěvek > |  |
|
|
|