|
Příspěvky uživatele - 143.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Množení skalníku, 16.6.2010 JA zasadila 9 vetvicek a uchytila se mi jedna TAky to potrebuju na zpevneni svahu. Takze mi nezbyva nic jineho, nez zkouset dal, nastesti mam sousedku, ktera ma skalnik uz krasne rozrostly a tudiz mam moznost opatrit si dalsi a dalsi... celý příspěvek > |  | Dřevěné pražce jak ošetřit?, 7.6.2010 Zakladame zahradu a chteli bychom udelat schody do svahu prave z prazcu. Tak jsme se ptali v zahradnictvi, ze za to nic nedame a s panem zahradnikem jsme se o prazsich v zahrade bavili... Rekl nam, ze je to lobby a ze do zahrad, kde je zelenina by to... celý příspěvek > |  |
|  | Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 30.5.2010 Velmi dekuji za ochotu, pane MIrku. Tereza |  | Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 30.5.2010 jeste bohuzel ne... kyselinu pan jeste nedovezl, tak cekame... |  | Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 24.5.2010 Pane Mirku, jste velmi ochotny, dekuji moc. Dnes tu byl pan, co nam bude obkladat schody prave na terase, tak jsem mu to ukazovala, a taky rikal neco o nejake kyseline, ze ji zitra priveze a zkusi to odstranit... Kazdopadne jen na kousku, abychom to... celý příspěvek > |  | Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 23.5.2010 Pockejte, to jakoze to nezmizne nikdy??? |  | Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 23.5.2010 Kdyz ty dlazdice na podzim privezli, tak byly v poradku. Jenze tim, ze to nestihli a celou dlouho zimu to bylo pod snehem ta prvni paleta nahore, tak se stalo s tim tohle... TAk si rikam, jestli to nesouvisi s tim snehem... Dneska to manzel zkousel... celý příspěvek > |  | Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 22.5.2010 Hned jsem to sla zkusit, ale ani Ň... |  | Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 22.5.2010  Přikládám foto |  | Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 22.5.2010 Dobry den, chtela bych se zeptat, zda nekdo nevi, cim odstranit bily povlak na zamk.dlazbe. Delali nam terasu, ale dlazba stala celou zimu venku a horni paleta, kdyz slezl snih, byla cela bila. Jinak mame barvu zlutou... Bylo mi receno, ze se to... celý příspěvek > |  |
|  | Kompostéry, 16.5.2010 Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu - na zahradu budeme pořizovat komposter. Jakou máte zkušenost s těmi "moderními" uzavřenými kompostery, fungujou dobře? Kolik se toho do nich vejde? Nebo je lepší pořídit ten otevřený, který mi přijde... celý příspěvek > |  | Schody ve svahu, 5.5.2010 Chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s vytvořením schodů do svahu. Budeme je delat z pražců a vůbec nevim, jak to máme vlastně udělat, jestli se pod ně má něco nasypat, nebo jen na tu hlínu, ikdyž to by asi nestačilo... Poradí... celý příspěvek > |  | Ibišek syrský, 2.5.2010 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mám šanci úspěšně pěstovat ibišek syrský (jako živý plot) na Vysočině v nadm.v. 550m. Díky za odpověď, Tereza |  | Million bells, 22.4.2010 Jeste me tak napadlo, odkdy mam prihnojovat? Hned, nebo az je dam ven po zmrzlicich? Dik T. |  | Million bells, 22.4.2010 Tak ten "vysledek" je teda nadhera, opravdu nadhera A pokud bude co fotit, tak se urcite rada pochlubim. T. |  |
 |
|
|
|