|
Příspěvky uživatele - 143.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Předčasně narašené mečíky a jiřiny, 21.3.2012 Tak to mame stejny problem...
Prosim, poradte nekdo, co s cibulkama, nerada bych o ne prisla... Dik Teri.
|  | Vilín, 9.1.2012 Dobry den,
mohu se drze zeptat, kde maji ted vilín v akci? Take bych si ho rada dala na zahradku... Diky za odpoved, Teri |  |
|  | Jak množit koniklec, 9.1.2012 Diky za reakce,
ja si to tez myslela, ze to nelze, souseda me presvedcovala o opaku :-) takze sem rada, ze sem se nemylila... Pekny den, Teri |  | Kosatec, 30.7.2011 Hlizy kosatcu by mely z jedne tretiny koukat ven... kdyz jsou cele v zemi, tak pak nekvetou... Ja bych je dala urcite pryc, ty kaminky... Teri |  | Hortenzie Hydrangea serrata Bluebird, 14.7.2011 Jeee, Marcelko, tak to jste me potesila. Ja uz ji vcera dala ven, no tak uvidime. Ale cetla jsem ted o nejake odrude hortenzií Forever&ever - to by mela byt naprosto nova odruda, ktera kvete na novem i starem dreve, odpadaji nezdary s vymrzanim,... celý příspěvek > |  | Hortenzie Hydrangea serrata Bluebird, 11.7.2011 Paní Lído, nevěděla byste? T. |  | Hortenzie Hydrangea serrata Bluebird, 9.7.2011 ...me prave jde o tuto konkretni odrudu Hydrangea serrata... Nemate nekdo zkusenost?Teri |  | Poraďte prosím název květiny, 8.7.2011 Zbytecna skromnost, pane Josefe, Vase znalosti opravdu obdivuji
Teri |  | Hortenzie Hydrangea serrata Bluebird, 8.7.2011 Dobry den, koupila jsem si hortenzii Bluebird a az doma jsem patrala po tom, zda je mrazuvzdorna. Na internetu jsem nasla odkazy, kde pisi, ze ne i ze zimu precka venku i na Vysocine.
Proto se chci zeptat, jestli mate s timto druhem nekdo zkusenost... celý příspěvek > |  | Hořcový stromek, 30.6.2011 Dobry den, muj byl to same, tak jsem ho ostrihala do tvaru a hnojim hnojim a uz jsou prvni kvety na svete :-) Teri |  |
|  | Co je to za potvoru?, 28.6.2011 Presne tak, hned bych tam ten Mospilan nastrikala... Teri |  | Zimolez japonský, 10.6.2011 Tak jsem se tam na nej byla /znova podivat ma zlutozelene listy a ty jsou olemovane cervene. Je jeste hodne maly, ma asi tak pul metru... |  | Zimolez japonský, 10.6.2011 Bylo to zahradnictvi internetove, kde jsem objednala poprve a naposledy. Kytky mi prisly neoznacene, takze jsem dohledavala sama, ale kdyz sem se ted koukala do nabidky, tak tam byla prave tato odruda... TAk nevim. Kvety to nema, zda se, ze se ujal,... celý příspěvek > |  | Zimolez japonský, 10.6.2011 Spise ty zlute... zelene nejsou urcite... Tak holt pockam a uvidime...Snad se mu bude u me darit a bude krasny |  | Levisie, 10.6.2011 Levisie mi krasne kvetla, na zimu jsem ji zakryla velkou zavarovaci sklenici, dle rady Bláži. Jen mi stonek, na kterem kvetly kvety, nevyrostl tak moc, jak to maji vsichni... Nevite, cim by to mohlo byt? Kvety se tam pak skoro "nevesly" a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|