|
nože do sekaček a travních traktorů, 7.2.2007 Jak jste psal:Spíše jde o návrh nejlepší řezné geometrie ostří nože tak, aby nevykazovalo postupné snižování výkonu, mělo minimální odpor a neotupilo se. Největší odpor má nůž díky své geometrii, aby sál tím pádem si postavil stébla a usekl a aby... celý příspěvek > |
 |
kultivátor, 5.2.2007 Jo no konečně. Já myslel, že jste na mně zapoměl. Z toho popisu navijáku nejsem moc moudrý, ale to nevadí. Myslel jsem, že existuje nějaká tovární verze, ale vy používáte vlastní výrobu. Co se dá dělat. Ale dík. |
 |
|
 |
Sekačka s pojezdem, 3.2.2007 Ale jo mají. Asi jste si nevšiml. |
 |
Sekačka s pojezdem, 2.2.2007 Což o to, sekačka je to perfektní, ale nachozený budete jak pošťák. I když jsou zde jedinci, co sečou za sezonu dva hektary a to znamená, že ujdou při záběru 50 cm kolem 80ti km. A to se mi nechce moc věřit. Ale kdo ví? |
 |
Vertikutátor - kdo poradí, 30.1.2007 A to je právě ono. Kdo chce a zakládá si na kvalitě trávníku, tak vertikutace dvakrát do roka je minimum. Bohužel nikdo neuvedl v jaké kvalitě trávník má a v jaké kvalitě ho chce udržovat. Tomu, komu v trávníku nevadí pampelišky, jitrocele a jiné... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez 4takt versus 2takt, 29.1.2007 Doporučoval bych nejprve vyzkoušet čtyřtakt, než ho koupíte, zda-li vám vyhovuje. Ne všem tento křoviňák naplní očekávání. Má svoje přednosti a zastánce, ale i odpůrce a lidi, kterým nesedí. Motory Honda vyžadují pravidelný servis i pro seřízení... celý příspěvek > |
 |
kultivátor, 29.1.2007 Pane J.S., jak se dá Vari využít pro pohon vavijáku a k přibližování dřeva? |
 |
Vertikutátor - kdo poradí, 14.1.2007  Myslím si, že by jste mněl přehodnotit invevestice a na elektro při Vaší rozloze zapomenout. Jinak levné vertikutátory na 2000 m utavíte jak nic. Nezapomeňte že vertikutace se provádí podél a napříč a to dvakrát do roka tzn, že je vždy potřeba... celý příspěvek > |
 |
Výběr elektrické pily, 1.1.2007  K té vaší závadě- pily Narex mají tepelnou ochranu, takže když jí "podusím" od poruchy by mně měla ochránit, ne? Je ta tepelná ochrana na to, abych nespálil motor?Nebo v Narexu inovonali? |
 |
Olej do benzinu pro pilu, 4.12.2006  To je teda pěkně ubohý přirovnání ochranné výstroje a pomůcek k olejům. Až Vás jednou trefí třeba padajídí větev po holé hlavě zjistíte, že bez helmy se sice dá řezat, ale dost to bolí a to v tom lepším případě. O kvalitě bot nemluvě. A... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Olej do benzinu pro pilu, 3.12.2006 Jak obyčejný. Je to olej STIHL, jehož základem je Casrtol TT Super. To už jsem tady psal a kam jsem to psal a jak to s těma olejema STIHL je. Barva sedí a je pro všechny dvoutakty této značky. Křeviňáky taktéž. Cena mně moc nesedí- má být pod... celý příspěvek > |
 |
Bruska na řetěz, 2.12.2006 No jo čoveče fakt GÜDE GKS 108 jak vyšitá. Akorát ta barva, jinak to samí. A ta jejich cena jedna z nejvyžších. Tudy cesta asi nepovede. |
 |
Bruska na řetěz, 2.12.2006 A co, brousí? Spokojenost? |
 |
Olej do benzinu pro pilu, 29.11.2006  O olejích STIHL platí to, co jsem napsal 27.11 v20.33 v tématu Mountfield mýtus nebo pravda. Jen doplním, že já bych si do pily opravdu plnou syntetiku nedal. Nejen kvůli ceně. To neznamená že synt.oleje jsou špatné. Jen si myslím , že žádná... celý příspěvek > |
 |
Výběr elektrické pily, 25.11.2006 Co má společného kniha z děsným teoretizmem na téma prodlužka a průřez vodiče v ní? Vždyť si to přečtěte nahoře. Copak to je text plný rad a nápadů? |
 |