|
Sekačky Alko Comfort 520 - jaký motor, 6.8.2007 V tom případě výměna papírového filtru je otázka dvou minut, než se prát s molitanem a domů vám filtr může přijít třeba poštou. Nechci, aby z předchozího příspěvku vyznělo, že pravidelná údržba je něco složitého a já jsem ten odborník co to umí.Není... celý příspěvek > |
 |
Sekačky Alko Comfort 520 - jaký motor, 6.8.2007 Já bych se zastavil u toho čištění molitan. filtru pana Vysloužila. Pane Vysloužile já si myslím, že tak jak čistíte onen molitan. filtr není zrovna správné. Podle mě by se měl prát v jarové vodě ne v benzínu a olej, kterým se napouští aby lépe... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Sekačky Alko Comfort 520 - jaký motor, 5.8.2007 Abychom si rozuměli. Netvrdím, že travní sekačky AL-KO jsou špatné. Jen jsem chtěl říci, pokut se na jeden podvozek montují tyto dva motory, a to B&S XRQ a Honda GCV 160 a rozdíl ceny je čtrnáct set korun pak při výběru není co řešit což ukazují... celý příspěvek > |
 |
Sekačky Alko Comfort 520 - jaký motor, 4.8.2007 Jasně pane Vysloužile máte pravdu. Asi se na to dívám deformovaným pohledem a jiné věci takto do hloubky taky neřeším a omezuji se jen na to aby to fungovalo. Na druhou stranu uznejte, že při cenovém rozdílu čtrnácti set korun mezi oběma stroji... celý příspěvek > |
 |
Sekačky Alko Comfort 520 - jaký motor, 3.8.2007 Asi bych se měl ozvat i já, protože jsem byl jediný, kdo nevychválit ten motor. Popisoval jsem jeden konkrétní model B&S, který se alternativně s hondou dává na tyto sekačky. Takže keci tipu " nič v zlom kamo, ale ked si prezrieš túto diskusiu ta... celý příspěvek > |
 |
Sekačky Alko Comfort 520 - jaký motor, 1.8.2007 Já bych si dovolil napsat, že ten motor B&S nic moc. Rozvod ventilů SV dost slabý krouťák a easystart tak jak jsem měl možnost ho poznat a v mích očích spíše zdroj poruch než nějaké plus. To celé ale kompenzuje záruka šest let při dodržení... celý příspěvek > |
 |
Sekačka špatně hazí trávu do koše, 28.7.2007 Vliv na sběr a transport posekané trávy do koše má geometrie, nebo jak bych to nazval, žacího nože, tvar a průchodnost šasi sekačky kudy posekaná tráva putuje do sběrného koše, velikost otvoru do koše a dobré odvětrání sběrného koše, aby přetlak... celý příspěvek > |
 |
Honda HRX 537 HXEA, 27.7.2007 Jistě. Napsali jsme toho oba dost. Já hlouposti vy odborné články. Ať si z toho každý veme co uzná za vhodné. Vy nejste ani schopen uznat vlastní chybu ze dne 26.7.2007 20:01i když moji verzi nepřímo potvrdil J.S. |
 |
Honda HRX 537 HXEA, 27.7.2007 Tak aby jsme si rozuměli.Pokut byla řeč o hladině oleje pak jsem to myslel v klidu motoru, protože za chodu motoru v tak malém prostoru klikové skříně žádná hladina není a olej je opravdu všude. A i podle J.S. v klidu olej sahá po... celý příspěvek > |
 |
Honda HRX 537 HXEA, 26.7.2007 Když má míchátko vytvořit mimo jiné z olejové hladiny trychtýř, mělo by se oné hladiny dotýkat. Myslím si to správně? |
 |
|
 |
Honda HRX 537 HXEA, 26.7.2007 Vážený pane 212 22. Díval jste se na obázek č.1 co sem dal J.S.? Poučte mě jak si míchátko vazme olej z polohy spodního ojničního ložiska na vertikální klice tak, aby se část kliky nebrodila v oleji. A to se na rozměr axiální podložky u dna klik.... celý příspěvek > |
 |
Honda HRX 537 HXEA, 26.7.2007 Ty obrázky se hodí. Aspoň si někteří můžou prohlídnout kde je např. míchátko a z toho odvodit zda se klika byť jen částečně brodí nebo nebrodí v oleji. A to nemluvě o rozvodovém řemenu, který běhá takřka po dně klik. skříně v oleji a to je... celý příspěvek > |
 |
Honda HRX 537 HXEA, 25.7.2007 A kde přesně drží míchátko na Hondě? |
 |
Honda HRX 537 HXEA, 24.7.2007 Kdo si myslí, že se klika nebrodí v oleji je na omylu. Brodí. Už jsem to tady jednou popisoval. Vemte si kde je třeba uchyceno míchátko a je vše jasné. |
 |
Honda HRX 537 HXEA, 24.7.2007 U Hondy nečekejte cihlově vypálenou svíčku. Spíše bude černá a však bez nánosu. |
 |