Příspěvky uživatele - 147.173

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okousané jabloně, 1.3.2010
Včera jsem procházel sadem místního sadaře. Sad mu nepovolili oplotit ochránci přírody. Již z dálky jse viděl, že je zle. Asi 30ks 7letých jabloní totálně okousané od země až po korunku.Pohled je to hrozný!!!. Je zajímavé, že švestky, hrušky meruňky... celý příspěvek >
Rašící cibule, 24.2.2010
Já mám na nich ještě 15cm sněhu.=JM
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 23.2.2010
Trhal jsem moniliózní plody meruněk.Byl to1 kýbl a pak jsem vápnil stromy. Venku jsou +3 stupně a 15 cm.sněhu.
Neudržovaná zahrada, 19.2.2010
Traktor z družstva tam nevjede?Ten by to měl se sekačkou za chvíli.
Založení zeleninové zahrádky, 19.2.2010
Na mrkev a ředkvičky, čím chce paní začít, hnůj ani náhodou!!
Založení zeleninové zahrádky, 18.2.2010
Škoda, že jste se nerozhodla v září.Porytí louky rýčem je dost fuška, sám jsem to několikrát zkusil. Přes zimu by se drny rozpadly a vznikla by dobrá struktura půdy.Teď bych radil: po oschnutí půdy poryjte aspoň co zvládnete.Rytí po malých kouskách.... celý příspěvek >
Sadba celeru, 15.2.2010
S celerem je to takto: piplání ze semínek je dost náročné, klíčí při teplotě mezi 15 až 20 stupni.Po přesazení do kelímků má být teplota cca 10 stupňů. s dostatkem světla.Půda nesmí proschnout.Pak zůstanou sazenice nižší a silnější.Nachladnou-li... celý příspěvek >
Husgvarna 346xp, 12.2.2010
Ja ji mohu doporučit.Vlastním ji asi rok a půl vyřezal jsem 140 litrů benzínu. Funguje v probírce do 30 cm od pokácení až po nařezání na 30cm špalky. Když dřevo špalkuji tak na ní mám 50cm lištu(dřevo řežu naskládané v kleci). Zatim valí... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 3.2.2010
S množství nakoupených semen jsem na tom podobně. Manželka se zlobí, že to mám na hektar, ale když odečtu brambory, tak jen asi na400m2.Letos to roztřídím i na sáčky, které jsou i pro r. 2011,a něco prostě zůstane na příště.
Elektrický kultivátor, 1.2.2010
Mám ho už tři roky.Na jaře rozšmelcuje i "stoletý" na podzim zrytý trávník .Na předseťovou přípravu je skvělý. Připravuji s ním cca 600m2.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 1.2.2010
Já jsem uvažoval, co kde schovám, převezu, zavěsím výš, než přijde záplava z jarního tání.Tuším v roce 2002 v srpnu jsem měl na zahradě 80 cm vody, při posledním větším jarním tání nic, osvědčila se nová protipovodňová hráz. Ale lze na to spoléhat i... celý příspěvek >
Jak na krtka, 21.1.2010
Jak se lovili krtci pro vědecké účely v tajze kolem r.1955=viz kniha VOLÁNÍ TAJGY F.R.ŠTILMARK str 123.cituji: Kladli jsme v tajze pasti všeho druhu, zakopávali do země úzké kluboké plechové válce vzájemně spojené kanálky.Když lesní zvířátka náhodou... celý příspěvek >
Nejvyšší nadmořská výška, 13.1.2010
Nemusí být ani velká vzdálenost. V nadmořské výšce 230m zakládal soused sad. Přes doporučení několika starousedlíků, aby to nedělal. Sad je nudle cca 80m dlouhá.V 1\3 plochy se valí každý rok od řeky vzdálené cca 1,5km studený proud, který nedovolí... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáčky, 11.1.2010
Chodil jsem celý podzim sbírat ořechy. Teď je postupně loupu, v zavženém pevnějším sáčku je poválím válečkem na těsto a dávám na krmítko. Půlku ořechu, ani čtvrtku sýkorka většinou neunese a spadne jí ořech ještě za letu na větvičku. Celé ořechy... celý příspěvek >
Množení a paragrafy, 7.1.2010
A jsme u toho českého právnického guláše.Známý uveřejnil... ale mne to nevadí, protože jsem"hodná" On to ví a zneužil to. Druhý uřeže větvičky namnoží a prodává, však se to autor šlechtitel nedozví, nemá sílu a možnosti pátrat... Tak je to... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika