|
Je to nemoc?, 27.7.2013  Prosím o radu na jehličnatých stromech se mi objevila nějaká "nemoc" - z obou stran větviček je něco půlkulatého (viz. foto), dá se to z toho sundat a přijde mi, že uvnitř toho jsou i nějací škůdci..je to na různých druzích jehličnanů.. nevíte co je... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 550 xp, 25.3.2013 Ja jsem koupil pilu 21.2.2013(550xpg) byla v akci a velká spokojenost soused má(560xpg)a taky spokojenost u nás se jich prodalo velmi hodně |
 |
|
 |
Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 15.1.2013 Nekupovat!!!Slabý výkon na tak dlouhou lištu, plyn se zasekává občas do rukojeti, pila hrozně brní do rukou jediné plus jsou dobré starty chod motoru a cena. |
 |
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 15.1.2013 Chtěl bych se vás zeptat na tu 550xp jak je to z vibracemi nebrní vám ruce?Děkuji |
 |
Myslíte, že nedávný mráz mohl poškodit květní pupeny meruněk?, 29.2.2012 U nás psal v tisku profesionální velkosadař, že květy broskvoní jsou poškozeny na 50 %, vzhledem k počtu nasazených květů by to neměla být tragédie, meruňky jsou u nás poskozeny minimálně. |
 |
Prodej sadby brambor, 29.2.2012 Letos sadbové brambory stojí 12 Kč |
 |
Destilační přístroj, 28.1.2012 Mno tak neřekl bych že za žádných okolností..., ale se zbytkem příspěvku souhlasím. |
 |
Sejmutí etiket z lahví, 12.1.2012 Kupujete toto víno proto, že vám to víno chutná, nebo pro získání láhve? |
 |
Glejotok na maliníku?, 3.1.2012 Bod 2 dle Mr Biga dělám u mých malin dlouho. Maliny jsou od cca srpna do zámrazu v listopadu. Malin je hodně |
 |
Sejmutí etiket z lahví, 2.1.2012 Vaše etikety nemají vadu. Lze jen blahopřát. |
 |
|
 |
Sejmutí etiket z lahví, 29.12.2011 Místo fénu zkuste nalít do skleniček vřelou vodu. Takhle odstraňuji etikety z vinných lahví již delší dobu. |
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 29.12.2011 Příspěvek pana Mirka z 28.12. je super. Doufám, že to začnou u nás prodávat.Doporučuji všem shlédnout 3 uváděná videa pana Mirka. |
 |
Předpěstování pórku, 15.12.2011 Podle čeho tak soudíte? Seji pravidelně 4 druhy přímo na záhon. Bez chemie, okopávání pletí vše ručně. Tloušťka závisí na vysetém druhu. S tloušťkou všech jsem ale spokojen. Seji dost časně z jara. |
 |
Sušení jablek, 6.12.2011 Při sušení šípků jsem vylepšil cirkulaci v horkovzdušné troubě tím, že ji nechávám pootevřenou. V horní části dvířek vložím krabičku sirek a pod. Šípků jsem takto usušil velmi mnoho během mnoha let. Zjistil jsem, že sušení, konkrétně šípků, je v... celý příspěvek > |
 |
Popel z papíru do kompostu?, 28.11.2011 Papír nepálím, patří do sběru.Jinak do kompostu ani na zahradu bych ho nedával z důvodu neznámého složení při výrobě. |
 |