|
Příspěvky uživatele - 47.93
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mc Intosh, 11.10.2013 Dobrý den, děkuji moc za typ, určitě Sempru vyzkouším. |  | Mc Intosh, 10.10.2013 Dobrý den, vidím že pěstování jabloní rozumíte, měl bych dotaz trochu stranou - nemohli byste mi poradit, kde se dají sehnat bezvirózní jabloňové podnože, nejlépe M26 nebo J-TE-H? V malém množství, cca 5 ks. Pokud možno Praha a okolí. Děkuji za... celý příspěvek > |  |
|  | Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 10.6.2011 mirku, díky,.. ptal jsem se spíše uživatele lguka.. |  | Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 10.6.2011 halo halo... jak pokračujete s vodu?? díky!! |  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 10.6.2011 hmm Limbach je vedle Pezinku.. no od Břeclavi nějakých 100km?? no vidíte... tak bud si budu muset udělat výlet na,,Slovač,, a nebo se k zajímávým odrůdám révy zase člověk nedostane... ach jo... uvidíme, třeba pojedem letos do Termálů, tak se tam... celý příspěvek > |  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 10.6.2011 ZDRAVÍM..ano, bavím se o komerčních odrůdách stolních hroznů -Prim, Vostorg, Augustovskij, atd atd.. které jsou nejvíce obsaženy v zahradnictvích.. většinu,,lepších,, odrůd ani neseženete.. já např. sháněl letos na jaro broskev Cresthaven a... celý příspěvek > |  | Plastové ohraničení záhonu, 7.6.2011 obrubník přece nemusí trčet ze země 15 cm.. je jen na vás jak si ho dáte hluboko... plast mi vydržel na zahradě tak max 3 roky, pak zkřehl tak, že do něho klovla slepice a bylo po plastu.. |  | Plastové ohraničení záhonu, 7.6.2011 po zkušenostech mi plast nesmí na zahradu.. ohraničuju výhradně obrubníky z betonu, popř. betonové palisády... plast nee... |  | Za jak dlouho očekávat meruňky?, 7.6.2011 zdravím Paľo, přesně jak píšete, letos monilioza řádí jak černá ruka, takže to udělám přesně jak píšete- na podzim, popř na jaro začnu starou merunku po částech likvidovat, aby ustoupila nové merunce... |  | Slivovice k narození syna, 4.6.2011 dřív vám to někdo ukradne.. doporučuju zakopat tak jednu flašku a zbytek vypít na zdraví,,, dobrou slivovici jedině s palírny od někoho... jinak nebrat! loni bylo švestek málo, kdoví, co by vám prodali za patok... |  |
|  | Mléčný zákal po použití modré skalice, 4.6.2011 Hodnota pH udává, zda je voda ve vašem bazénu zásaditá nebo kyselá. Pro zdravotní nezávadnost bazénové vody a správnou funkci veškerých chemických přípravků se hodnota pH musí pohybovat v rozmezí 7,0 až 7,4.
Hodnota pH vyšší než 7,4 může způsobit... celý příspěvek > |  | Nektarinka - plíseň na plodech, 2.6.2011 dobrý den, tak Sulka, pravda, se už neprodává, skončila ji registrace. Sulikol a kumulus se prodává, jsou to nejrozšířenější přípravky s obsahem síry. To, že prodejece v zahradnictví nezná padlí na nektarinkách svědčí o odbornosti prodejny... Ten... celý příspěvek > |  | Mospilan - kolikrát použít za sezonu?, 1.6.2011 Dobrý den, rád bych se zdejších zahrádkářů zeptal kolikrát za rok používají Mospilan. Chci ho použít proti obaleči a zjistil jsem, že se smí použít jen 1x za sezonu.. na inf. letáku je napsáno max.1x.. skutečně ho používáte pouze 1x za sezonu?? a... celý příspěvek > |  | Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 1.6.2011 paráda..můžu s ezeptat jak často pouštíte tu filtraci?? díky. |  | Nektarinka - plíseň na plodech, 1.6.2011 zdravím.. ano, nejlépe se asi dá sehnat sulikol, měli by ho mít snad ve všech zahrado kšeftech... dost mě udivuje, že ho nemají v baumaxu.. dávku odměřte dle přiloženého letáku, na 2 stromky cca 1litr vody a řádně postříkejte... zbytek postřiku,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|