|
Příspěvky uživatele - 48.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hurmikaki, tomel japonský, 25.6.2011 Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli je tomel samosprašný, ráda bych ho taky zkusila pěstovat, díky |  | Kiwi nekvetoucí, 15.6.2011 Tak kiwi jsem si objednala u M.Chovance z Lipníku a mělo název Actinia Arguta, veliké je jako větší angrešt, když je jich víc, tak jsou drobnější, jako všechno, druhý rok mělo kolem 40 plodů a třetí rok už 150ks, nedám na něj dopustit, protože nemá... celý příspěvek > |  |
|  | Muchovnik - kterou odrodu, 14.6.2011  Já mám Alasku, už zraje, není náročná |  | Kiwi nekvetoucí, 14.6.2011 Opravuju se, zdravím |  | Kiwi nekvetoucí, 14.6.2011  Zdarvím, já pěstuji kiwi mini 6 let, je samosprašné a už od druhého roku plodilo, posílám starší foto, udělala jsem i několik sazenic, které už taky rodí, letos bylo obalené květy, ale skoro všechny opadaly, taky mám tři roky červené kiwi... celý příspěvek > |  | Nektarinka - plíseň na plodech, 12.6.2011 Vypadá to, že postřik zabral, padlí se dál nešíří a plody jsou čisté, ty nejvíc napadené jsem otrhala, zítra budu dělat ten druhý postřik, sehnala jsem ten Sulikol, tak to udělám s ním, zdravím |  | Okousané listy rhododendronu, 10.6.2011 Já jsem s Lalokonoscem bojovala čtyři roky, bylo to děsný a nekonečný, zabralo na ně až Calypso |  | Množenie kiwi po odkvete, 7.6.2011 Tak s tímto množením nemám zkušenosti, budu ráda, když sem dáte zprávu, kolik řízků se ujalo |  | Množenie kiwi po odkvete, 6.6.2011 Já pěstuji několik let mini kiwi samosprašné, množím ho tak, že větvičky zapíchnu do skleníku rovnou do země a skoro všechny se mi ujmou, kiwi roste dost rychle a namnožené sazenice většinou už třetím rokem plodí |  | Nektarinka - plíseň na plodech, 6.6.2011 Děkuji za rady, hlavně aby měli některý z těch postřiků v obchodě, omlouvám se za opožděnou odpověď ale měla jsem PC od 2.6. v opravě, zdraví E |  |
|  | Nektarinka - plíseň na plodech, 2.6.2011 Dobrý den, aspoň ten druhý postřik udělám Sulikolem, taky mě překvapilo, že Sempra v Kladně ho nemá, je to dost dobře zásobený obchod a vždycky jsem tam všechno sehnala a majitel vždy dobře poradil, zdravím a děkuji |  | Kiwi, 2.6.2011 Zdravím, kiwi pěstuji už řadu let ale to modré kiwi jsem ještě neviděla, taky bych si ho pořídila, poradíte kde bych ho mohla koupit, děkuji |  | Nektarinka - plíseň na plodech, 1.6.2011 Tak asi se budete divit, ale na Kladně nejen v Baumaxu ale ani ve dvou dalších obchodech které jsou zaměřené na zahradu, npř.Sempra(tam mají postřiků opravdu hodně) neměli ani jeden z postřiků co jste mě poradil a všude mě řekli, že už se nevyrábějí,... celý příspěvek > |  | Nektarinka - plíseň na plodech, 31.5.2011 Dobrý večer, můžu to zítra přesříkat jedním z těch postřiků co píšete, když jsem dnes už stříkala tím Sylitem, ono u nás stejně trochu sprchlo, tak to asi moc účinkovat nebude, ještě se zeptám stromek je dost obalený plody, budou se ještě po tolika... celý příspěvek > |  | Kiwi, 31.5.2011 To máte asi taky samosprašné mini kiwi, je na pěstování nejmíň náročné a hodně plodí, už bych jiné nechtěla, mám i červené a kvetou jen samice, takže zatím nerodilo. |  |
 |
|
|
|