|
Příspěvky uživatele - 43.222
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy preventívní postřik rajčat?, 5.5.2011 Sněžit a mrznout snad v dohlednu přestane a rajčata půjdou ven. Bude stačit první preventívní postřik až venku nebo je vhodnější termín dříve? Útoky chorob budu řešit operativně, zatím mě zajímají ty preventívní. Mám rajčata prvně a nerad bych, aby... celý příspěvek > |  | Žloutne mi česnek, 23.4.2011 Nezalévám, nezalévám. Žloutnutí začalo za velkého sucha, asi před 2 týdny. Bylo teplo, slunečno a silné větry. To jsem zalil, pak už né. Vlhkost na fotce je po deštích, které pak následovaly. Dostal Ortivu a před asi 10 dny ledek. 10gr/m2, jak píšou... celý příspěvek > |  |
|  | Žloutne mi česnek, 20.4.2011 Dík za tip, zítra zaběhnu pro Ortivu, jiná možnost stejně asi není. Mokro tam je stejně jako jinde, nic mimořádného. Rosťa |  | Žloutne mi česnek, 20.4.2011  Co s tím udělat? Před ochlazením, asi před 2 týdny, začal žloutnout. Bylo sucho a velmi větrno, tak jsem zalil a pohnojil ledkem v předepsaném množství. Zlepšení žádné, žloutne dál. Ten větší, více žlutý vpravo, je Jovan, sadba od významného... celý příspěvek > |  | Kvetou moc brzo, 5.4.2011 Na Ostravsku asi brzy budou. To pravděpodobně proto, aby mohly kvalitně pomrznout. Nevěřím, že to počasí může vydržet. Co začne brzo, nemá dlouhého trvání. R.M. |  | Konec Oleoekolu, 5.4.2011 Oleoekol jsem ještě dneska našel v OBI v Ostravě, tak jsem se trochu předzásobil. 3x hurá. R.M. |  | Odrůda Admiral, 4.4.2011 Letos se mi ji podařilo koupit, špičák M26. Ta uváděná skladovatelnost mi vrtá v hlavě, tak uvidíme. R.M. |  | Konec Oleoekolu, 4.4.2011 Zaznamenali jste, že tento přípravek zkončil? V obchodech není, objednat nelze. Asi škoda. Ten olejový základ na dušení havěti měl něco do sebe. Existuje něco podobného? R.M. |  | Rajčata - je to plíseň?, 24.3.2011 Ty skvrny jsou oboustanně, zprvu na horní straně trochu větší, pletivo je v těch místech průsvitné, skoro až průhledné. Lístky jsou tenčí a míň pevné, než normálně. Jako povlak bych to asi neoznačil. Některé jsou v substrátu pro výsev, vytáhlejší... celý příspěvek > |  | Rajčata - je to plíseň?, 23.3.2011  Poslední dva dny všechny rajčata chřadnou a na listech jsou šedé až nažloutlé fleky. Jsou na parapetu nepříliš těsného okna, západní strana. Poslední noci mrzlo a dost foukalo, asi se mohly nachladit. Poznáte co jím je? Vyhodit nebo počkat? Je to můj... celý příspěvek > |  |
|  | Pletivo na ochranu proti hrabošům, 23.3.2011 Oka 13mm ochrání spolehlivě, větší nejsou k ničemu. |  | Sirius, Luna, Otava na Ostravsku?, 22.3.2011 Pánové, děkuji za názory. Je zmiňovaný Orion také nadstandardně tvrdý jako Sirius? Ty kameňáky moc nemusím. Možná nebude vítěze a na některé z posledních míst, co mi zbývají, půjde něco jiného. Zatím tedy nevím. R.M. |  | Kdy seříznout špičák vysazený na podzim?, 18.3.2011 Po výsadbě jsem je zakrátil s dostatečnou rezervou a řez zamáznul. Kdy seříznout a vyslepit nepotřebné? (Rivan a Kordia na G5.) Postup jsem vyčetl, jen nevím kdy nejvhodněji. Rosťa |  | Sirius, Luna, Otava na Ostravsku?, 17.3.2011 Chtěl bych jednu z nich vysadit na Ostravsku, 300m.n.m., dostatečně osluněné místo. ( Na slabší podnoži, vřeteno.) Je předpoklad, že tady bude dozrávat? Pokud ano, je některá vhodnější, než než ostatní? Děkuji za názory, R.M. |  | Pokroucené listy na švestce, 7.9.2010 Můžete napsat, jak se tento problém vyvíjel letos? Zajímá mě to neboť řeším asi to samé, víceméně bez výsledku. Rosťa |  |
 |
|
|
|