|
Příspěvky uživatele - 4.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ruj vlasatá, 16.7.2012 Třeba jí něco chybí, nebo jí nevyhovuje poloha... Já se o tu svoji starám jen když ji jdu ořezat. Momentálně začíná kvést zatím jen na dvou místech, ale jinak je docela impozantní, na to jak jí dávám do těla. Ať se daří.
|  | Vydláždění jezírka, 25.11.2011 Nebylo to mazlavé mýdlo? Pomocí mazláku se dělá vodotěsný beton, tak proč by nebyl nerozpustný? Takhle to ale vyzkoušené nemám. |  |
|  | Vysoký jehličnan na zahradu, 7.9.2011 Co takhle Picea abies 'Rotenhaus'. |  | Co to je?, 25.7.2011 Kdysi jsem si tuto vrbu namnožil z jednoho řízku. Jde to velmi snadno. Bohužel byla velmi vzrůstná a i když jsem ji dost ořezával, začla být nezvládnutelná, až jsem se jí musel zbavit. Kromě její velikosti mě vadily i odumírající pruhy borky a ty... celý příspěvek > |  | Úhyn ryb v jezírku, 22.7.2011 Tak co jste zjistil? Vyhladovělé ryby, teplá voda bez kyslíku, plná jedů, nebo s vražedným PH? Co takhle nepřející soused, nebo tchýně? Ta filtrace-neuvolňuje do vody nějaké chemikálie?
Ještě mě napadá, abyste se nenápadně poptal na zkušenosti... celý příspěvek > |  | FIltrační medium: Plastové špony, 14.7.2011 Bohužel se mýlíte úplně ve všem. To zelené není kýbl, ale dvoustovák sud, nejsou to nákresy, ale fotografie a vodu vháním z boku dospodu toho sudu padesátkou novodurem, což je dobře vidět na předposlední fotce.
Nicméně, vůbec to nefunguje. Letos se... celý příspěvek > |  | Úhyn ryb v jezírku, 7.7.2011 Zdravím Vás.
Toto pořadí umírání ryb je obvyklé. Koikapři a jeseteři to vždy odskáčou jako první, když je v nepořádku něco s vodou. Pokud jde o nemoci, jeseteři jsou velmi odolní. Zřejmě ho ale sesvačila ta kočka, takže vlasně nevíme, co se děje.... celý příspěvek > |  | Jeseteři, 7.7.2011 Jeseter malý je bezkonfliktní ryba, kterou lze chovat s jakýmikoli jezírkovými rybami. Potřebuje ale víc prostoru, než karásek a závojnatka. Široké ploché dno je výhodou, dlouhé řasy zničte. Pozor na kočky, chutná jim. |  | Modrá hortenzie, 18.6.2011  Asi na tom něco bude. Ta naše je střídavě ve stínu, pak na slunci a zase ve stínu. Rozkvétá bíle, pak přechází přes růžovou do modré. Když jsme ji zasadiili, nedávali jsme jí žádnou speciální hlínu, ale ke kořenům jsem zahrabal velkou hrst... celý příspěvek > |  | Včely vylézající ze země, 27.5.2011  Včera jsem na fasádě objevil takovou miniaturní keramiku. Je to docela hezké. Nevíte někdo, jestli je to práce včeliček? |  |
|  | Přeslička, 27.5.2011 Netkaná textilie a mulčovací kůra není pro přesličku překážka. Buď tím proroste, nebo to podjede a vyroste o kus dál. Já jsem s ní bojoval roundupem, ale i natření neředěným přípravkem po nějaké době rozchodila a rostla vesele dál. Pak jsem zkusil... celý příspěvek > |  | Živočich žijící v půdě, 22.5.2011 Navrhuju to chytit, vyfotit to vedle nějakého měřítka z více stran a dát to sem. Já ti typuju na nějakom mnohonožku, ty ale nejsou tak velké, jak popisujete. |  | Včely vylézající ze země, 22.5.2011 Vážená paní Gábino a Věro, matky ohrožených dětí. I když mám svoji zahradu zamořenou kdečím a moje děti semtam přinesou kousanec, nebo žihadlo, nikdy jsme z toho nedělali vědu. Koupil jsem mastičku na štípance. Jak někdo chytrý kdysi řekl - "Co tě... celý příspěvek > |  | Jak vyhubit komáry v sudech na zalévání, 22.5.2011 Já mám na dešťovou vodu kubíkovou nádrž od nějaké kyseliny z místní Chemy. Dole mám kohoutek s kusem hadice na napouštění konví a nahoře je díra o průměru asi 15 cm. Do ní jsem dal kulatý košík určený původně pro vodní rostliny, který fungzje jako... celý příspěvek > |  | Červenolistý buk - rašení, 22.5.2011 A to Vám odumíral vršek? Já jsem ho musel nahoře zakrátit, aby už výš nešel, když je "pendula" a on to zdá se stejně ignoruje. |  |
 |
|
|
|