|
Příspěvky uživatele - 19.75
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rakytník, 19.5.2011 Ano.
Z kořenů samičí (tedy plodné) rostliny Vám vyraší vždy zase jen samičí výmladky.
Z kořenů samce (opylovače) vyrostou zase jen další samci.
Josef. |  | Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 19.5.2011 heleno, s přesazením velkých keřů růží to nebude tak snadné. Sama píšete, že "jdou velmi špatně vyrýt, mají obrovské kořeny...". I já bych se obával, že má dřina přijde vniveč: keře nejsou připravené, mají dlouhé, řídké kořeny,... celý příspěvek > |  |
|  | Nepozná to někdo?, 19.5.2011 Pane kolego 117.215, děkuji za usměrnění. Ale dodám pár poznámek:
1. Jaký konkrétní jehličnan je tedy na foto ve vláknu "Identifikace". (Zrovna v onom vláknu jsem úvodní "domnívám se..." použil). Proč jste se neozval Vy a nepřispěl jste... celý příspěvek > |  | Problém s identifikací rostlinky, 19.5.2011 Vašku, budete mít pravdu. Nocenku jsem jako dítě školou povinné také pěstoval. je to dobrá květina. Bez výrazné péče narostly statné rostliny výšky cca 1 m. A létaly na ně "kolibříci", tedy dlouhozobky.
Josef. |  | Nepozná to někdo?, 19.5.2011 Tohle skutečně není semenáček tisu.
Josef. |  | Problém s identifikací rostlinky, 19.5.2011 Připomíná mi to mé začátky. myslím, že jsem to kdysi pěstoval také. A tipuji, že je to povíjnice - Ipomoea purpurea. Popínavka, jako svlačec, letnička.
Josef. |  |
 |
|
|
|