Příspěvky uživatele - 192.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slivovice vs. calvados, 22.12.2010
Co je lepší je zřejmě věc názoru, třeba moje Beruška má radši calvados než slivovici.
Jak naložit maso na uzení, 20.12.2010
Jo, jo jo to jenom vaše úvaha, ale je to špatná úvaha. jak říkala kdysi v televizi Anička D. Já jsem mimo jiné býval chemik a množství jodu v kuchyňské soli lze ohodnotit hodnotou nula nula nic. Není ho tam snad ani desetina promile.
Štěně - krmení, 14.12.2010
Už to bude devět let, co jsme měli stejně staré štěně německého ovčáka a tak už si nepamatuji čím jsme ho tehdy krmili. Ale pokud to žere bez namáčení,  tak mu to jistě namáčet nemusíte.
Dřevo na uzení, 14.12.2010
U nás se preferuje, co mi paměť sahá, zásadně dřevo švestkové.... u nás taky, ale protože jsem sám nikdy neměl dost dřeva ze švestky tak jsem většinou udil dřevem jabloňovým.
Dřevo na uzení, 14.12.2010
Za deset hodin tak 3-5 špalků o průměru 20 cm a délce 30 cm.
Pestrost kočičí stravy, 27.11.2010
Až tak si neprotiřečím, kočky krmím jednotvárně granulemi a aby měli stravu pestřejší, tak jsou i vyslány ven, aby si chytily nějaký pamlsek,  doplněk k jednotvárné stravě, třeba myšku nebo ptáčka, nechávám to na jejich libovůli.
Pestrost kočičí stravy, 27.11.2010
zanedbávaná zvířata se chodí nacpat k těm, kdo kočky krmí (je li někdo takový v dosahu)....pokud někdo krmí kočky tak, že se přiživí i kočky ze sousedství, tak to nedělá úplně dobře, kočkám nesvědčí když mají nadbytek žrádla a dostávají ho víc než... celý příspěvek >
Pestrost kočičí stravy, 26.11.2010
To já mám na pestrost kočičí stravy poněkud jiný recept, když chci kočce zajistit pestrou stravu, tak popadnu kočku za kůží nad krkem a se slovy : "Chyť si myš!" ji vyhodím z domu ven. Kočky si můj pokyn berou k srdci a často si zřejmě něco... celý příspěvek >
Bílá rasa a krmivo, 21.11.2010
To jste mě fakt pobavila. To si jako myslíte, že když blondýna bude jíst stravu nevhodnou pro blondýny, tak jí vlasy zčernají? Mimochodem, sousedi mají švýcarského ovčáka a pokud vím tak ho krmí běžnými granulemi ze supermarketů a pes je hezky... celý příspěvek >
Jak připravit pudu pro ovocne stromky, 17.11.2010
míchám vrstvy s hnojem+npk+superfosfát+síran draselný-postupně navrstvuju....když toto uděláte a stromky sázíte třeba až za rok nemůže se stát, že se ty hnojiva do té doby vyplaví? Nehledě k tomu, že než stromek tu vaši obří jámu vyplní kořeny,... celý příspěvek >
Čím zamaskovať starý cihlový plot od suseda?, 13.11.2010
Já bych se připojil k té révě, poslední dobou když chci něco potáhnout něčím zeleným tak tam dám révu. Mohl bych tam dát třeba loubinec nebo břečťan, ale mám dojem, že ta réva mi splní stejnou funkci a je tam naděje, že aspoň občas, když ne... celý příspěvek >
Dřevo na uzení, 13.11.2010
Sem tam slýchávám, že někdo říká, že je nejlepší.
Barf a zácpa, 26.10.2010
Dvě kila granulí není dávka pro labradora ale tak pro dospělého tygra. Jestli má pes nějaké zažívací potíže, tak je má nejspíš z přežírání. A z toho taky hromady odpadu.
Řezat třešeň po výsadbě na podzim?, 26.10.2010
Nejsem si úplně jistý, ale myslím, že jsem měl stromky sázené na podzim vždy zastřihnuté.Kupuji většinou vysokokmeny a pokud chci takový stromek dostat do kufru auta, když jen kmínek má více než metr a k tomu větve taky přes metr, tak nezbude nic... celý příspěvek >
Pes s PP a bez PP, 21.10.2010
Čistokrevný pes je jedině pes s PP. Všechno ostatní jsou voříšci... To je samozřejmě hloupost, zřejmě nic nevíte o chovu psů. PP dostanou jen potomci tzv. uchovněných psů, Aby byl pes uchovněn musite s ním absolvovat různé výstavy... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika