|
Příspěvky uživatele - 192.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slivovice vs. calvados, 22.12.2010 Co je lepší je zřejmě věc názoru, třeba moje Beruška má radši calvados než slivovici. |  | Jak naložit maso na uzení, 20.12.2010 Jo, jo jo to jenom vaše úvaha, ale je to špatná úvaha. jak říkala kdysi v televizi Anička D.
Já jsem mimo jiné býval chemik a množství jodu v kuchyňské soli lze ohodnotit hodnotou nula nula nic. Není ho tam snad ani desetina promile. |  |
|  | Štěně - krmení, 14.12.2010 Už to bude devět let, co jsme měli stejně staré štěně německého ovčáka a tak už si nepamatuji čím jsme ho tehdy krmili. Ale pokud to žere bez namáčení, tak mu to jistě namáčet nemusíte. |  | Dřevo na uzení, 14.12.2010 U nás se preferuje, co mi paměť sahá, zásadně dřevo švestkové.... u nás taky, ale protože jsem sám nikdy neměl dost dřeva ze švestky tak jsem většinou udil dřevem jabloňovým. |  | Dřevo na uzení, 14.12.2010 Za deset hodin tak 3-5 špalků o průměru 20 cm a délce 30 cm. |  | Pestrost kočičí stravy, 27.11.2010 Až tak si neprotiřečím, kočky krmím jednotvárně granulemi a aby měli stravu pestřejší, tak jsou i vyslány ven, aby si chytily nějaký pamlsek, doplněk k jednotvárné stravě, třeba myšku nebo ptáčka, nechávám to na jejich libovůli. |  | Pestrost kočičí stravy, 27.11.2010 zanedbávaná zvířata se chodí nacpat k těm, kdo kočky krmí (je li někdo takový v dosahu)....pokud někdo krmí kočky tak, že se přiživí i kočky ze sousedství, tak to nedělá úplně dobře, kočkám nesvědčí když mají nadbytek žrádla a dostávají ho víc než... celý příspěvek > |  | Pestrost kočičí stravy, 26.11.2010 To já mám na pestrost kočičí stravy poněkud jiný recept, když chci kočce zajistit pestrou stravu, tak popadnu kočku za kůží nad krkem a se slovy : "Chyť si myš!" ji vyhodím z domu ven. Kočky si můj pokyn berou k srdci a často si zřejmě něco... celý příspěvek > |  | Bílá rasa a krmivo, 21.11.2010 To jste mě fakt pobavila. To si jako myslíte, že když blondýna bude jíst stravu nevhodnou pro blondýny, tak jí vlasy zčernají?
Mimochodem, sousedi mají švýcarského ovčáka a pokud vím tak ho krmí běžnými granulemi ze supermarketů a pes je hezky... celý příspěvek > |  | Jak připravit pudu pro ovocne stromky, 17.11.2010 míchám vrstvy s hnojem+npk+superfosfát+síran draselný-postupně navrstvuju....když toto uděláte a stromky sázíte třeba až za rok nemůže se stát, že se ty hnojiva do té doby vyplaví? Nehledě k tomu, že než stromek tu vaši obří jámu vyplní kořeny,... celý příspěvek > |  |
|  | Čím zamaskovať starý cihlový plot od suseda?, 13.11.2010 Já bych se připojil k té révě, poslední dobou když chci něco potáhnout něčím zeleným tak tam dám révu. Mohl bych tam dát třeba loubinec nebo břečťan, ale mám dojem, že ta réva mi splní stejnou funkci a je tam naděje, že aspoň občas, když ne... celý příspěvek > |  | Dřevo na uzení, 13.11.2010 Sem tam slýchávám, že někdo říká, že je nejlepší. |  | Barf a zácpa, 26.10.2010 Dvě kila granulí není dávka pro labradora ale tak pro dospělého tygra. Jestli má pes nějaké zažívací potíže, tak je má nejspíš z přežírání. A z toho taky hromady odpadu. |  | Řezat třešeň po výsadbě na podzim?, 26.10.2010 Nejsem si úplně jistý, ale myslím, že jsem měl stromky sázené na podzim vždy zastřihnuté.Kupuji většinou vysokokmeny a pokud chci takový stromek dostat do kufru auta, když jen kmínek má více než metr a k tomu větve taky přes metr, tak nezbude nic... celý příspěvek > |  | Pes s PP a bez PP, 21.10.2010 Čistokrevný pes je jedině pes s PP. Všechno ostatní jsou voříšci... To je samozřejmě hloupost, zřejmě nic nevíte o chovu psů. PP dostanou jen potomci tzv. uchovněných psů, Aby byl pes uchovněn musite s ním absolvovat různé výstavy... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|